Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

https://www.hoteljob.vn/ho-so-online/1276465-nguyen-canh-dat 1276465-nguyen-canh-dat.pdf
Nguyễn Cảnh Đạt

Nguyễn Cảnh Đạt

Hồ sơ 5 sao vàng 101 Lượt xem hồ sơ

Nam, 31/10/1998, 26 tuổi

16 Bàu Cát 7, phường 14, Quận Tân Bình

Cập nhật: 17/02/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Dưới 1 năm
Vị trí
Nhân viên
Mức lương mong muốn
5 - 8 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi), Tiếng Pháp (Trung bình)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
500 - 999
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

Les Roches Global Hospitality Education

Hospitality - Đại học

2018 → 2022

Attending at Les Roches Switzerland campus since I want to discover and know more about Switzerland; I have learned many soft skills. In the first semester, I have practical of all departments in hospitality. Thus, time management is one of the most important skill that we have learned for the whole semester. In the practical at the school, since I did not work alone, I have developed my teamwork, communication for being successful in the hospitality industry. Moreover, the kitchen is a miracle place where I see chefs put their effort inside their food. As the kitchen has brought passion to me since I was in grade 7, I have a great passion and quick learning in working in the kitchen. In addition, I finished my first six-months internship at Les Roches in Pastry kitchen from Feb 2019 to Jul 2019. During this period, I have learned a lot of skills that enrich my knowledge. As a Pastry Trainee, Not only I had a chance to learn basic pastry skills, support and lead a group of students in their learning activities, but I was also responsible in evaluating the quality and the production methods of the pastry products and organizing the Buffet M.E.P(Mise En Place) at the company.

Kĩ năng

Cán bột
Làm bánh tốt
Kỹ năng làm bánh Âu, bánh kem

Kinh nghiệm làm việc

Pastry trainee tại Les Roches Global Hospitality Education

2/2019 → 7/2019 (4 tháng)

Bluche, Switzerland

• Learning basic pastry skills, support individual students, and leads groups of students in their learning activities. • Supervise and produce a wide range of pastry products used on the company’s buffet. • Analyse and evaluate the quality and production methods of pastry products used in the company. • Organize the Market place M.E.P in coordination with the Pastry Chef in charge. The salary: 2200 CHF/month The stop working's reason: finish 6 month internship

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo