Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 3 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
20 - 30 triệu
20 - 30 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
HCMC
Ngoại ngữ
N/A
N/A
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
25 - 99
25 - 99
Công việc mong muốn
Bếp
Bếp
Lĩnh vực
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Giới thiệu bản thân
DO TOAN TRI
Executive Chef Western & Asian Food
Cell phone : 0903732608
Mail : tridofb@gmail.com
I was have study in Saigon Professional Chef ’ Guild, HCMC from 2009 till 2010. Then I have had works in many different F&B Restaurants likes: Đưc Bảo German Restaurant, Underground Bar, Edge – Water, Ice Blue , Lavender Hotel, MZ Restaurant & Bar …etc… Through over fifteen years experiences with many position like as Chef , Head Chef then up to the Executive Chef. I have had many good comments and positive reviews and feedback from both Vietnamese and Foreign customers.
I am confident that I can be a productive asset in doing business with your brand company.
At present, I am still working as Executive Chef at MZ Restaurant.
Add: 56A Bui Thi Xuan street. Ben Thanh ward. District 1. HCMCI’m have looking now for new challenges. In addition, I am active and enthusiastic. I'm willing to learn and I do what it takes to get a job done well even under pressure.
With sincere regards !
Trình độ học vấn chuyên môn
CĐNV Du Lịch & KS / NH Tp Hồ Chí Minh
Bếp Âu & Á - Cao đẳng
2008 → 2010
Bếp Trưởng Nhà Hàng Bar Mz , 56 Bùi Thị Xuân, Phường Bến Thành Q1 và đi Training, setup một số Nhà hàng, Coffee Bistro tại Sài Gòn và một số tỉnh lân cận.