Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

https://www.hoteljob.vn/ho-so-online/1587363-pham-long-hai 1587363-pham-long-hai.pdf
Phạm Long Hải

Phạm Long Hải

Hồ sơ 5 sao bạc 103 Lượt xem hồ sơ

Nam, 31/08/1995, 30 tuổi

441 Phan Văn Trị Phường 1 Quận Gò Vấp TP.Hồ Chí Minh

Cập nhật: 22/03/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
8 - 12 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
100 - 499
Công việc mong muốn
Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

I have four years of experience in the restaurants, my position helped me learn how to work well as a team, organisation skills, collaborative. My greatest strengths are the ability to work well under pressure, communication skills, flexibility and leadership. In the future, I want to improve upon my leadership skills. I believe this will help me become a much more effective manager in the future and create a more positive and productive environment for my work team.

Trình độ học vấn chuyên môn

Kĩ năng

Leadership
Solving Problems
Adaptability
Work under pressure

Kinh nghiệm làm việc

Supervisor tại BONCHON CHICKEN LÝ TỰ TRỌNG

10/2021 → 3/2022 (4 tháng)

HCMC

1. Operation : - Maintain everything be prepared in the open shift, be cleaned in the close shift. - Check the staff uniform and the manner before the shift. - Make sure everything goes smoothly during shift. - Resolving customer complaints in a professional manner and report to manager about the problems in the end shift. - Maintain quality control for all food and drink served. - Inspect equipment and materials daily - Report to manager about warranty and maintenance problems - Analyze staff evaluations and feedback to improve the customer’s experience. - Collect e-invoice and be able to handle POS system if needed. - Adjust the POS System ( Menu, Promotions,..) 2. Inventory : - Check stock availability and report to manager. - Check the output in stock ( expiry date, cutleries, drinks ) - Work with purchasing to order materials. - Report to manager about loss issues. - Monitoring inventory and ensuring that all food supplies and other restaurant essentials are adequately stocked. 3 Supervisory staff : - Responsible for supervising staff during shift - Check and remind employees in the daily working process - Support to manager to arrange schedules for employees. - Train new employees and provide ongoing training for all staff. - Connect with staff and building the teamwork spirit. - Evaluate employees performance and report to manager.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo