Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Lê Nguyễn Hữu Phúc

Lê Nguyễn Hữu Phúc

Hồ sơ 5 sao bạc 93 Lượt xem hồ sơ

Nam, 30/07/2002, 22 tuổi

Bắc Từ Liêm, Hà Nội

Cập nhật: 11/09/2023

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 1 đến 3 năm
Vị trí
Trợ lý, thư ký
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Hà Nội
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
25 - 99
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

I am passionate about food and keen to continually broaden my knowledge of food nutrition, culinary techniques, and multicultural cuisines. Nothing could compare to my enthusiasm and freedom of expression when cooking that thrives myself to work hard and nurture gastronomy skills in numerous positions to build my career in this culinary world.

Trình độ học vấn chuyên môn

THPT Chuyên Đại học Sư phạm Hà Nội

High School Diploma - Trung học

2017 → 2020

Đại học FPT

Business Administration - Media & Communications - Đại học

2020 → 2023

University College Sedaya International

Business Administration - Hospitality/ Restaurant Management - Đại học

2023 → 2023

Kĩ năng

Kinh nghiệm làm việc

Demi Chef de Partie tại Melting Pot Restaurant - Concorde Hotel Kuala Lumpur

3/2023 → 7/2023 (4 tháng)

Kuala Lumpur, Malaysia

- Created 4 dining & high tea buffet menus inspired by Vietnamese cuisine and Asian culture. - Assisted in training by counseling chefs through cooking instructions, SOPs, and work conditions. - Maintained positive working environments and relationships by responding to employees' concerns. - Coordinated with Restaurant Manager and chef de Cuisine to handle guest service assumed from feedback and requirements. - Prepared food items consistently and in compliance with 65 recipes, portioning, kitchen sanitation, and waste control guidelines.

Head of Culinary tại CSP Cooking Trendsetters

8/2018 → 8/2020 (2 năm )

Hanoi, Vietnam

- Directed members competencies by cooking sessions and individual workload periodically. - Instructed members in proper food preparation, kitchen equipment use, and safety issues. - Represented detailed cooking instructions, ingredient lists including any necessary variations or substitutions in food processing. - Composed menu planning, food styling, cooking methods and recipe testing to balance flavor, texture, and presentation for high school annual culinary events.

Junior Chef/Culinary Arts Intern tại Concorde Hotel Kuala Lumpur

1/2023 → 3/2023 (1 tháng)

Kuala Lumpur

- Advocated restaurant menu standards and consistency on products and services. - Inspected kitchen to observe food preparation quality, cleanliness and dishes appearance. - Completed Standard Operating Procedures to meet the changing needs of restaurant operations. - Prepared food items consistently and in compliance with recipes, portioning, kitchen sanitation and waste control guidelines.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

International Hospitality Management program Scholarship Award

8/2020

British University Vietnam Scholarship program for International Hospitality Management

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo