Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

NGUYỄN VĂN PHƯỚC

NGUYỄN VĂN PHƯỚC

Hồ sơ 5 sao bạc 775 Lượt xem hồ sơ

Nam, 17/01/1979, 45 tuổi

56, 475 Street, Phuoc Long B Ward, District 9, Ho Chi Minh City

Cập nhật: 16/10/2018

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
1.000 - 4.999
Công việc mong muốn
Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

VUI VẼ, HÒA ĐỒNG, CÓ KHẢ NĂNG LÀM VIỆC NHÓM TỐT,

Trình độ học vấn chuyên môn

Business Administration
Hospitality
Banquet service

Kĩ năng

- Working long stick with a restaurant-hotel. - Work environment friendly and professional - There are good opportunities for advancement at work

Kinh nghiệm làm việc

Apr 2016 – Jun 2016: VINPEARL LAND PHU QUOC – VINGRUOP Job description:  Manage and be responsible for overall F&B operations;  Develop and implement business development plans for restaurants /outlets to achieve target revenue and maximize business profit;  Maximize all business opportunities to drive sales;  Effectively develop, manage and lead the F&B team to provide excellent service;  Quickly identify customer needs and respond proactively to all of their concerns;  Ensure the highest standards of F&B service;  Maintain Health & Safety and also hygiene procedures &standards;  Responsible for recruiting, training & developing F&B staff. Dec 2015 – Apr 2016: Van Phat Hotels & Restaurants Group Job description:  Direct management department staff restaurant  Monitoring restaurants, department assigned  Ensure service quality of the restaurant division  Collaborate with parts Kitchen serves buffet breakfast for hotel rooms  Management tools, instruments, asset Restaurants parts  Training and guiding new desk personnel  Direct service desk personnel VIP party  Handling of requests, customer inquiries  Assessment of staff conduct monthly goals  Implementation of reporting to superiors as required

Mong muốn về công việc

FBD, HCM, THỎA THUẬN

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile