Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Giám sát
12 - 20 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
N/A
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Hướng Nghiệp Á Âu
Bếp - Khác
2017 → 2018
Kĩ năng
Communication ,Teamwork ,Leadership, Creative - Creative |
Kinh nghiệm làm việc
Chef De Partie cum Sous Chef tại La Casa Del Habano
10/2021 → Hiện tại
Hồ Chí
Preparation of all food items is according to recipes Maintain food and tool inventories every month Control the waste of food Discuss and creation new food menu a la carte Development training new kitchen staff/ techniques/ hygiene Supporting Ex Chef and accountant costing and determine pricing for menu items In charged for ordering of stocks week , month , quarter function Business travel with Ex Chef to Ha Noi outlet for training staff there about all of new food and make sure everything about of food consistently Ho Chi Minh outlet Take responsibilities when Ex Chef not in a kitchen
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Thông tin tham khảo
Nguyễn Nhật Toàn - Sous Chef
La Casa Del Habano Restaurant
kitchen.lacasa@avanti.com.vn - 0981643969