Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Châu Viết Ngọc Thiện

Châu Viết Ngọc Thiện

Hồ sơ 5 sao bạc 289 Lượt xem hồ sơ

Nam, 01/04/2000, 25 tuổi

10/147D Thiên Thai, An Tây, Thành phố

Cập nhật: 17/03/2025

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

I would like to contribute my leadership skills, organizational and team management abilities to optimize service quality and customer satisfaction. I aim to develop efficient work processes, improve food and beverage quality, and increase revenue. By utilizing my communication and problem-solving skills,I hope to contribute to creating a professional, dynamic working environment that meets the strict requirements of the hotel and customers.

Trình độ học vấn chuyên môn

Train the trainer for Angsana Quan Lan, Ha Long Bay

Traning - Khác

2024 → 2024

Food safety certificate from STREETS International

Nhà hàng- khách sạn - Khác

2020 → 2022

Streets international in Hospitality Service

Nhà hàng- khách sạn - Khác

2018 → 2020

Kĩ năng

Pha chế
Pha chế rượu và cà phê ý
Customer Service
Smile system
PMS Opera
Office và các kỹ năng liên quan nghiệp vụ văn phòng
Time Management
Cadena System

Kinh nghiệm làm việc

Restaurant Supervisor tại ANGSANA QUAN LẠN HẠ LONG BAY HOTEL & RESORT - CHI NHÁNH CÔNG TY CỔ PHẦN VIGLACERA VÂN HẢI

7/2024 → Hiện tại

quảng ninh

Prepare weekly roster, ensuring manning power is managed e ectively and e ciently at all time. Supervise and assist the restaurant star on a daily basis. Assist in processing the daily cash sheets in conjunction with other supervisor and manager. Participate in planning, coordinating and implementing food & beverage menus into the department operation. Support other supervisors and FB service star at peak times; undertake any operational duties to ensure guest expectation is met. Supervise the department’s operation and handle incidents properly with satisfied service quality given. Conduct administrative documents needed as to ensure improvement in service quality and operation efficiency Follow closely with weekly order statement to ensure that stock levels are maintained and handled well.

Captain Bartender tại PILGRIMAGE VILLAGE HUẾ BOUTIQUE RESORT & SPA

1/2024 → 6/2024 (5 tháng)

Huế

Staff management: Coordinate and supervide bar bar staff, ensuring that they operate efficiently and meet cusutomer needs. Warehouse management: Coordinate and manage ingredients, beverages and equipment in the warehouse, ensuring that they are always complete and arranged in a reasonable manner. Financial management: Monitor and manage expenses, ensuring that the bar operates efficently and profitably. Staff training: Train and guide new staff,ensuring that they clearly understand the bar’s procesdures and regulations. Quality management: Ensure that the products and services provided meet the bar’s quality standards. Prolem solving: Solve problems that arise in the bar, sesuring that customers are served the best. Build relationships with customers: Create goof relationships wit customers, ensure that they are satisfied wit the bar’s services and return to use the service in the future

Captain Bartender tại ANhill boutique

4/2023 → 3/2024 (10 tháng)

Huế

Make a list of materials and organize receipt of goods. Daily make lists of raw materials and purchase requests for bar department work. Directly prepare drinks according to customer requests. Assist staff in mixing drinks when the bar is crowded. Ask - chat with guests about drink quality, service staff attitude,... Monitor the process of mixing drinks, remind staff to make timely adjustments when detecting errors.

Senior bartender tại Nam nghi coral peninsula

9/2022 → 3/2023 (5 tháng)

phú quốc

Make a list of materials and organize receipt of goods check and quantification of ingredients. Make new cocktails. Make the welcome drink. Check and handling roster of the Bartender

Pha chế tại The Secret Côn Đảo

5/2021 → 8/2022 (1 năm 3 tháng)

Bà rịa vũng tàu

Commodity reports. Keep the counter clean. Check tools and working machines. Quantification of ingredients. Make the cocktail. Make the welcome drinks.

Nhân viên phục vụ tại Khách sạn Silk Path Grand Huế

5/2020 → 4/2021 (11 tháng)

huế

Taking the order on the phone at the night shift. Welcome the guests and handling payments. Serving food and beverage. Serving at the party and BBQ party.

Thực tập sinh tại Streets International

9/2018 → 3/2020 (1 năm 5 tháng)

hội an

Taking reservation on the phone. Welcome guests and handling payments. Preparing the restaurant for the dining room, including clearing and setting up the tables. Taking orders and answering questions about mane items. Serving food and beverage. Handing some complaints. I also can guide the Oodles of cooking class, I can show the guests how to make Noodles such as plain steamed flat Noodles, Smash bread

Mong muốn về công việc

Mong muốn có một môi trường làm việc hiệu quả. trẻ trung, có hỗ trợ cho nhân viên xa nhà

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo