Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Lê Long

Lê Long

Hồ sơ 5 sao vàng 292 Lượt xem hồ sơ

Nam, 22/10/2003, 21 tuổi

Đà Nẵng

Cập nhật: 08/07/2025

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 1 đến 3 năm
Vị trí
Nhân viên
Mức lương mong muốn
8 - 12 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Đà Nẵng
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

I am passionate about creating delicious and beautiful drinks and providing a great customer experience. I believe that my mixology skills, creativity in combining ingredients and good communication skills will help me do my job well.

Trình độ học vấn chuyên môn

PEGASUS INTERNATIONAL COLLEGE

HOTEL OPERATIONS - Trung cấp

2021 → 2022

Learn about hotel operations

Kĩ năng

Pha chế rượu và cà phê ý
Giao tiếp

Kinh nghiệm làm việc

INTERNSHIP tại PREMIER VILLAGE DANANG RESORT MANAGED BY ACCOR

11/2022 → 1/2023 (2 tháng)

Đà Nẵng

Barista/Bartender intern • Arrive at work at 6 a.m. to serve Breakfast and a quick meeting to start work • Turn on the coffee maker and check to make sure the specialized equipment is working properly. • Juice fresh fruit juices such as: Watermelon, passion fruit, beetroot, celery, cucumber. Put it in a glass jar and place it on the buffet counter • Take canned fruit juices and canned milk: apple juice, orange juice, fresh milk, soybeans and place them on the buffet counter • Prepare Vietnamese coffees such as: Bac Siu Coffee, Milk Coffee, Vietnamese Black Coffee and display on the buffet counter. • Take ice and put it in the box. • Clean all mixing equipment and ensure the bar area is clean. • Prepare different types of coffee by machine according to customer's request such as: Late, Cappuccino, Macchiato, Espresso, Mocha, Americano • After breakfast, clean water bottles, coffee makers and bars • Check and receive the quality of ingredients after breakfast: fruits, wine, syrup, coffee, juice, ensuring enough ingredients to run tomorrow morning.

Nhân Viên tại Melia Vinpearl Dannang Riverfront

5/2023 → Hiện tại

341 Trần Hưng Đạo, An Hải Bắc, Sơn Trà, Đà Nẵng

Barista/Bartender staff • For the morning shift • Pick up shift at 6am • Put the mattress on the chair, open the canvas, turn on the coffee maker and check whether the sales and quality of goods are sufficient. • Receive missing goods and check the quality of raw materials: coffee, fruit, wine, • Ensure sufficient quantity of ingredients to serve customers during shift. • The pool bar opens at 8am • Clean dispensing equipment and ensure bar area is clean. • Check and ensure proper operation of specialized equipment. • Receive orders from service staff • Prepare coffee, juices and smoothies, cocktails, mocktails • Send invoices and collect payments from customers • Clean the bar at the end of the shift and hand over unfinished work to the afternoon shift • For afternoon shift • Arrive at 2pm and receive handover from morning shift until completion • Make coffee for the restaurant serving breakfast • Continue mixing water according to customer requirements • At the end of the shift, bring the mattress and hand over the money to the accountan

Mong muốn về công việc

I want to try my best to be able to take over the position of hotel bar manager within 3 years.

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo