Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Michael Trang

Michael Trang

Hồ sơ 5 sao bạc 41 Lượt xem hồ sơ

Nam, 20/04/1984, 41 tuổi

Quận Bình Thạnh

Cập nhật: 24/05/2024

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
20 - 30 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
25 - 99
Công việc mong muốn
Bếp
Lĩnh vực
Nhà hàng/ Bar/ Pub

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

SAIGONTOURIST HOSPITALITY COLLEGE

Kỹ Thuật Chế Biến Món Ăn - Trung cấp

2008 → 2010

Kĩ năng

Kinh nghiệm làm việc

Executive Chef tại Aperitivo Vietnam – Italian Restaurant

4/2023 → 5/2024 (1 năm )

HCM

 Develop product improvements based on sensory testing and customer needer.  Make recommendations in the design of new manufacturing processes or to change current equipment or processes.  Create menus for events, parties, and produce products according to customers' needs.  Refine recipe formulation for mass production purposes.  Consulting and Décor dishes for professional style food shooting sessions.  Review methods to improve quality of new food products and compliance with food regulations during mass production.  Troubleshoot production processes to resolve production, quality and regulatory compliance issues.  Create completely new dishes for all outlet.  Provide the categories and assign teams to do according to the schedule  Researched and developed items to be incorporated in menu keeping up with restaurant expectations.  Identified new machinery requirements and manufacturing procedures for new food product development.  Ensured to create methods to enhance processes and execution at culinary operations.  Administered programs and procedures conducted for operational field training.  Maintained restaurants updated on processes change and product handling.  Supported culinary training and provided apt maintenance of materials.  Developed new methods for preparing innovative food items and procured required ingredients.  Identified new and studied existing trends in food service industry.  Manage daily kitchen operation  Oversee food preparation and production  Interviewed, hired, trained and directed all staff  Demonstrate new cooking techniques  Analyze recipes to assign prices to menu items, based on food, labor and overhead costs.  Estimate amounts and costs of required supplies such as food and ingredients.  Arange for equipment purchases or repair  Create new menu everyday for buffet

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo