Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Outlet Manager
Thỏa thuận
Đà Nẵng
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
ĐH Duy Tân
Quản trị kinh doanh tổng hợp - Đại học
2012 → 2015
Kĩ năng
Management Skills Training Communicate Scheduling Leadership Photography Microsoft Office Presentation Networking Designer, AI, Canva |
Kinh nghiệm làm việc
Supervisor tại M Hotel
7/2024 → / (10 tháng)
Đà Nẵng
Managing Buffet, ALC Restaurant, Bar, Banquet to operation Staff Supervision: work efficiently, follow procedures, and provide quality service to customers. Quality control: Ensure that food, service, and the overall dining experience meet high standards of quality. Event Planinng: Inventory & Asset Management: Manage restaurant supplies, equipment, and resources to avoid shortages and ensure proper usage Improve service: Enhance the overall customer service experience to ensure satisfaction and repeat business.
Supervisor tại Marriott Da Nang
8/2023 → 5/2024 (8 tháng)
Đà Nẵng
Incharge Room Service, Buffet, ALC Restaurant, Bar for ensuring operations. Arrange the work schedule of employees in the outlet. Control inventory, damaged goods, make planning purchasing orders. Collect and process information, accounting data through operation. Monitoring and controlling to ensure the correctness of data, responsibility before accounting report. Plan maintenance and facilities with ENG, Control revenue and goods in operation
Supervisor tại Vinpearl Resort & Spa Da Nang
3/2019 → Hiện tại
Đà Nẵng
Incharge Room Service. Responsible for all aspects of restaurant & IRD operations to ensure quality service and standards while delivering a guest good experience Coordinate work for personal to ensure the operation in the restaurant. Arrange the work schedule of employees in the restaurant. Training & Report during Human Resources Planning. Offer promotion to get the company’s revenue goals. Make monthly Inventory of goods at the department. Solving customer problems and complaint
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Thông tin tham khảo
Võ Thanh Toàn - FBM
M Hotel
huynhnguyen1991@gmail.com - 0935 409 656