Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 1 đến 3 năm
Nhân viên
Tiếng Anh (Giỏi), Tiếng Nhật (Khá)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Trường Đại học Yersin Đà Lạt
Quản trị nhà hàng - khách sạn - Đại học
2021 → 2024
Graduated as Valedictorian in Hospitality Management with a GPA of 3.75
Kĩ năng
Office software (Word, Excel, PowerPoint) | |
Design (Canva, Figma) | |
Time Management | |
Customer Service | |
Effective Communication | |
Problem Solving | |
Teamwork | |
Adaptability | |
Pressure Handling |
Kinh nghiệm làm việc
Housekeeping Intern tại Amanoi
4/2023 → 7/2023 (2 tháng)
Vịnh Vĩnh Hy, Ninh Thuận, Việt Nam
Work as a housekeeping staff. Cleaned, organized and maintained the luxurious standards of guest rooms according to the 5-star resort guidelines. Learn and adhere to Amanoi’s service standards, delivering a premium and unique experience to guests. Detailed Deliverables: Clean and organize guest rooms to Amanoi standards, ensuring cleanliness and tidiness, replenish in-room amenities including towels, toiletries and mini-bar items, prepare rooms for special requests such as decorations or turn-down service, report damages, losses or maintenance issues promptly to ensure proper working condition, coordinate with other departments to address guest needs efficiently.
Waitstaff Intern tại DALAT WONDER RESORT
9/2023 → 12/2023 (2 tháng)
Đà Lạt, Việt Nam
Work as a breakfast buffet and alacarte restaurant staff. Ensuring table setup, clear, clean, assisting guests, handled special guest requests. Detailed Deliverables: Set up tables, greet guests, take accurate orders, serve food and drinks and handle special requests, maintain cleanliness, organize the buffet and replenish items as needed, coordinate with the kitchen.
Waitstaff Intern tại Kinosato Iwashimizu Cuisine Inn
4/2024 → 4/2025 (1 năm )
Zaou Onsen, Yamagata, Japan
Specialized in serving international guests. Serve traditional Kaiseki meals, ensuring elegant presentation, proper etiquette and guest experience. Continuously learn and understand Japanese culture and traditional etiquette to enhance the guest experience. Detailed Deliverables: Prepare tables, greet guests, explain Kaiseki menu items, serve and present dishes at correct manner (time, temperature, taste...), ensure appropriate timing between courses, collaborate with kitchen team, clear dishes and clean guest rooms.