Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

https://www.hoteljob.vn/ho-so-online/2665889-nguyen-chung 2665889-nguyen-chung.pdf
Nguyen Chung

Nguyen Chung

Hồ sơ 5 sao bạc 97 Lượt xem hồ sơ

Nam, 16/11/2000, 24 tuổi

378/89 THOAI NGOC HAU, PHU THANH WARD, TAN PHU DISTRICT, HCMC, VIETNAM

Cập nhật: 22/09/2025

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
N/A
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc, HCMC, Nước ngoài
Ngoại ngữ
N/A
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
N/A
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

I have over 5 years of experience working in 5-star hotels such as Pullman Phu Quoc Resort and Vinoasis Hotel, focusing on pastry and bakery production — from viennoiseries and artisan breads to plated desserts. I’m known for being detail-oriented, well-organized, and highly adaptable in high-pressure kitchen environments.

Trình độ học vấn chuyên môn

AZ Careers & Training School

Certificate III in Bread Baking - Khác

2025 → 2025

AZ Careers & Training School

Skills Assessment Certificate - Khác

2025 → 2025

Continuning Education Center Of District 11

No - Trung học

2015 → 2018

Kĩ năng

Always have strong attention to detail and presentation skills
Have knowledge of food safety and hygiene regulations and HACCP
Ability to work well in a high pressure environment
Good teamwork ability and know how to organize work
training and staff management skills

Kinh nghiệm làm việc

Baker tại Công ty TNHH Paris Baguette Việt Nam

7/2019 → 3/2021 (1 năm 7 tháng)

HCMC

+ Prepare ingredients to beat cake dough according to arrangements from superiors + Can make good basic breads such as donuts, soft bread and some types of savory bread + Responsible for cleaning the work area and always complying with food hygiene and safety + Report and hand over work to superiors at the end of the shift + Maintained a sanitized work environment in alignment with HACCP protocols.

Cook Bakery Chef tại Resort Vinoasis Phu Quoc

4/2021 → 6/2022 (1 năm 2 tháng)

Phu Quoc

+ Assisted the pastry chef in the preparation and baking of a variety of breads, pastries, and other baked goods. + Proficient in creating various types of Viennoiseries bread. + Monitored raw materials inventory and provided reports to superiors. + Consistently adhered to food safety and hygiene protocols in accordance with HACCP standards. + Actively participated in new product testing and menu updates.

Demi Chef Pastry tại Resort PullMan Phu Quoc

6/2022 → 3/2025 (2 năm 8 tháng)

Phu Quoc

+ I possess the ability to create a diverse array of desserts, pastries, and baked goods, including cakes, tarts, and macarons. + I assist superiors in coordinating daily operations and assigning tasks to subordinate staff Additionally, I manage the kitchen in the absence of the kitchen team leader. + I am responsible for maintaining overall hygiene in the kitchen area, ensuring the preservation and cleanliness of machinery, equipment, and tools, while adhering rigorously to food hygiene and safety standards. + Train and instruct new employees on baking techniques, HACCP and job performance.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Vo Trong Nghia - PASTRY SOUS CHEF

Resort PullMan Phu Quoc

phuong.nguyen-tu@accor.com - 0336487443

Mai Thi Muoi - Pastry Chef

Resort Vinoasis Phu Quoc

VinoasisHR@gmail.com - 0935301579

Bo Thanh Cuong - Pastry Chef

Công ty TNHH Paris Baguette Việt Nam

tuyendung.pbvn@gmail.com - 0938980771

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo