Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Nhân viên
8 - 12 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
25 - 99
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Kĩ năng
Kinh nghiệm làm việc
Procurement department tại CtyTNHH Che Bien va Thuong Mai Dich Vu H&D
1/2020 → Hiện tại
HCM
Nhận yêu cầu mua hàng từ các bộ phận, làm việc với nhà cung cấp, gửi đơn đặt hàng, xác nhận số lượng và giá cả - Quản lý và theo dõi các đơn đặt hàng -Theo dõi giấy tờ, chứng từ mua hàng. -Cập nhật và theo dõi số liệu nhập-xuất-tồn và gửi báo cáo hàng tuần -Thực hiện những công việc khác theo yêu cầu của cấp quản lý. -Theo dõi tiến độ đơn hàng, đàm phán với nhà cung cấp để hàng kịp tiến độ sản xuất -Theo dõi thanh toán công nợ nhà cung cấp - Đánh giá & tìm kiếm nhà cung cấp phù hợp - Đảm bảo nguyên phụ liệu đúng tiến độ sản xuất - Lưu trữ thông tin đơn hàng, nhà cung cấp.
F&B coordinator tại L & L Concept Co., Ltd
3/2017 → 10/2019 (2 năm 7 tháng)
Hồ Chí Minh
- Report Inventory to manager every week - Control Product and order necessary - Assign to job for each - Training all staff about knowledge - Supervise the work of kitchen - Solve the problem - Responsible directly from management - Supervise in - Inventory tool, nonfood with finnance every month and year - Work together with supplier - Attendance for staff - Check key in and key out of staff - On behalf of the chef answer the emails needed and assigned - Work directly with accountants and personnel - Order raw materials daily and check the correct quantity - Search for ingredients, tool and quotes for manager - Update prices of monthly items and send IT - Monitor pest control - Report petty cash, taxi logbook and delivery logbook - Check and send an email with maintenance reports about relevant issues and follow - Create recipes and calculate the cost for new items of CK. - Key on the system of transfer and write off items - Control Costing - Supervise the work of kitchen
Purchasing staff tại Công ty tnhh thương mại dịch vụ và chế biến H&D
12/2019 → Hiện tại
Hồ Chí Minh
• Ensure the timely delivery of quality products at the lowest possible cost; • Participates in the selection of suppliers based on a criteria; • Conducts a comparative analysis on supplier prices; • Reviews and evaluates the performance of the suppliers; • Ensures the proper management of procurement department operation in the absence of the Head of department; • Carries out all necessary procurement activities; • Ensures the proper processing of assigned customer orders; • Verifies quantification of orders; • Verifies that the required order is within the agreed budget.