Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Nguyễn Tiến Thông

Nguyễn Tiến Thông

Hồ sơ 5 sao bạc 1444 Lượt xem hồ sơ

Nam, 16/07/1992, 32 tuổi

378/48 Xo Viet Nghe Tinh street Binh Thanh district Hcm city

Cập nhật: 03/10/2023

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 1 09:49 10/07/2019
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực, Bếp

Giới thiệu bản thân

I always want to learn new things also new dishes and how to handling difficult cases. Hard-working, studious, effort Work under pressure to complete the mission. Assist higher also training to the newbies Strong point : + Be able to resolve the problem fastly + Manage my team assign work suitably + Can be manage equipment also store all of food avoid increasing cost

Trình độ học vấn chuyên môn

A AU Vocational Guidance Corporation, Sai Gon

Executive chef - Trung học

2013 → 2014

Kĩ năng

Hard-working
Food cost
Paperwork
Teamwork

Kinh nghiệm làm việc

Chef de partie cum Sous chef tại La Casa del Habano, HCMC

5/2022 → / (3 năm 1 tháng)

74B Hai Ba Trung, Ben Nghe ward, District 1, HCMC

- Ensuring the consistency in the preparation of all food items for a la carte menu & event menu - Assisting Head chef in creating menu items, recipes on system & preparing high-quality dishes. - Ensuring that the preparation & presentation of food are of the highest quality at all times. - Reporting Kitchen malfunctioning, broken equipment & electronics. - Daily feedback collection & reporting of issues as they arise - Managing kitchen team in the Head chef s absence - Check inventory to order materials per day

Chef de partie tại Caravelle saigon hotel

3/2021 → 7/2021 (4 tháng)

19 Lam Son square Ben Nghe Q1 tphcm

- Check the degrees of fridges before working - Assign work for employees, make sure all ingredients have to be prepared for alacarte, set menu per day - Check and control the staff working in their area - Assist the higher check the inventory to orders ingredients per day - Double check the dishes before serve to the guest - Training the new staff and the new dishes to every employees - Always following hygiene stardard and make sure food safe

Sous chef tại She center and healthy food restaurant

8/2020 → 3/2021 (6 tháng)

22-24 đường số 5 khu Sala P. An lợi đông q2

- Check and control the staff working in their area on time Make the orders ingredients per day - Double check the dishes before serve to the guest - Training the new staff and the new dishes to every employees - Always following hygiene stardard and make sure food safe - Input Po inventory into the systerm

Demi chef tại Sheraton hotel and towers

10/2018 → 5/2020 (1 năm 7 tháng)

88 đồng khởi p.bến nghé q.1 tphcm

- Preparing all the mis en place to sell alacarte all day. - Assisting Sous Chef & Chef De Partie in training & developing new staff, setting them up for success - Supporting Chef de Partie to ensure all food standard are maintained according to established recipes and standards - Actively participate in training and development programs and maximize opportunities for self-development

Commis tại Sheraton hotel and towers

3/2016 → 9/2018 (2 năm 6 tháng)

88 Dong Khoi street district 1 Hcm city

Preparing and cooking all food to serve buffet follow up to superior. - Compliance with Hygiene standard. - Preparing all the mis en place to sell alacarte all day. - Assiting in the transportation of food to the dinning area. - Clearing all the food left over after buffet finish. - Ensure all food have to transport to the dinning area right on the time.

Part time- casual tại Canadian highschool

2/2015 → 12/2015 (9 tháng)

86 bis street 23 district 7

Cut and prepare ingredients for the lunch Assist fulltime employees cook dishes of buffet Store and keep all food such as veg, broth and equipmentS

Mong muốn về công việc

- Sous chef position - Job in Hcm city - Good invironment and professional

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo