Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Lê Đình Quang

Lê Đình Quang

Hồ sơ 5 sao 992 Lượt xem hồ sơ

Nam, 20/06/1990, 34 tuổi

phường Khánh Xuân, TP BMT

Cập nhật: 25/10/2023

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
30 - 40 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC, Đà Nẵng, Quảng Nam, Kiên Giang, Khánh Hòa
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

Seeking a position of responsibility where my professional and educational experience would be utilized Optimally to work with an organization where hard work is recognized and career prospects is unlimited.

Trình độ học vấn chuyên môn

Cao đẳng

Kĩ năng

saving cost chemical
Time Management
cleaning
equipment

Kinh nghiệm làm việc

Chief Steward tại Khách sạn JW Marriott Phú Quốc Emerald Bay

9/2022 → Hiện tại

Phú quốc

Chief steward tại TUI Blue Nam Hoi An resort

3/2020 → 5/2022 (2 năm 2 tháng)

Quảng Nam

Chief Steward tại Best Western Premier Sonasea Phu Quoc

5/2019 → 3/2020 (9 tháng)

Kien Giang, Vietnam

* Four Points by Sheraton Da Nang From 06/2017 to 5/2019 Position: Chief Steward * Vinpearl Resort Phu Quoc From 26/07/2016 to 6/2017 Position: Chief Steward Address: Bai Dai Beach, Ganh Dau Commune, Kien Giang Province, VietNam * Vinpearl Resort Phu Quoc From 26/01/2015 to 26/07/2016 Position: Assistant Chief Steward Address: Bai Dai Beach, Ganh Dau Commune, Kien Giang Province, VietNam * The Grand Ho Tram Strip(formerly MGM Grand Ho Tram Beach) From 03/12/2012 to 21/01/2015 Position: Supervisor Steward Address: Phuoc Thuan, Xuyen Moc, Ba Ria Vung Tau, Vietnam * Renaissance River Hotel Sai Gon From 09/2010 To 03/2012 – Position: Steward Address : 08 – 15 Ton Duc Thang Street – District 1 – Ho Chi Minh City Responsibilities: - Managing Daily Operations of the Area or Department. - Departmental trainer for all stewarding colleagues about all kitchen products, hygiene, safety, maintaining, arranging & cleaning chemicals. - Maintain breakages control and submit monthly breakage reports to the Executive Chef & financial controller / Manager with costs. - Inventory and distribution of all china, silver and glassware. - Scheduling Work and Activities. - Maintaining the HACCP rule’s in the work place. - Reporting to the Exec Chef about up-coming events and working activities. - Coordinated with all outlet manager’s regarding store requisition & up-coming events requirement/equipment’s and casual request purpose. - Outdoor catering and Banquet Function for arrange buffet equipment and staff. - Standards of cleanliness and hygiene at all time of all kitchen areas and stores. - Preparing Monthly chemical & equipment’s order and daily monitoring stock of equipment and chemicals. - Maintain hygienic kitchen and outlet areas. - Keep all china, silver, glassware and equipment stores in a hygienic and clean condition. - Awareness of Health & Safety Standards regarding the correct storage and use of chemicals & general equipment’s. - Oversee the equipment needed for food production for menu items. -Mation witnage Purchasing & Stock Control in conjunch the Executive Chef/F&B Manager/Purchasing Manager. - Sending work order request to the engineering department as per all entire F&B area /equipment’s maintenance required. - Arranging kitchen equipment all outlet of hotel. - Preparing Banquet Casual Stewards & hotel steward’s monthly attendance with pay roll and summit to HRD.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Leader Of The Year 2016

12/2016

Leader Of The Year 2016

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo