Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
20 - 30 triệu
Đà Nẵng
Tiếng Anh (Giỏi)
N/A
Ẩm thực
Resort/ Khu Du lịch
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Tourism in Da Nang City
Bartender - Khác
2006 → 2007
bartender
Cao Đẳng Thương Mại Trung Ương 2
Nhà hàng khách sạn - Cao đẳng
2005 → 2006
chuyen nganh nha hang
Kĩ năng
Pha chế rượu và cà phê ý | |
Pha chế | |
thanh thao may tinh | |
nghiep vu ban |
Kinh nghiệm làm việc
FOOD & BEVERAGE MANAGER tại Le Pavillon Hoi An Luxury Resort & Spa
9/2017 → 3/2019 (1 năm 5 tháng)
Hoi An, Quảng Nam, Việt Nam
✓ Analysis, planning sales and profit targets. ✓ Organize and implement marketing activities, promotional events or promotions ... ✓ Reporting late shift, week, month, including content: HR, food, sales, operations ... to manage the area. ✓ Prepare and implement the work plan, develop, train staff in the restaurant. ✓ Solve questions, complaints from customers. ✓ Meet, greet customers and put arrangements in place. Concierge menu option when necessary. ✓ Recruit, train, develop and encourage employees ✓ Check and supervise the arrangement of shifts of the parts of the restaurant. ✓ Maintenance and control of quality standards, food safety and health. ✓ Control of inventory levels and the order of the parts in every restaurant. ✓ Support departments, in the restaurant sector in all situations. ✓ Operating and coordinate personnel to ensure perfect operation of the restaurant
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Head of Department of the year
12/2018
Đạt doanh thu, quản lý xuất sắc
Thông tin tham khảo
Lê thị mỹ dung - HRM
Le Pavillon Hoi An Luxury Resort & Spa
hrm@lepavillonhoianresort.com - 0986072528