Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
5477 1

FOOD & BEVERAGE OPERATIONS MANAGER

  • Hạn nộp: 30/06/2020
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận 1 - TP HCM, Quận 2 - TP HCM, Quận 3 - TP HCM
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Ngành nghề
Ẩm thực
Cập nhật
23/04/2021 14:55

Mô tả công việc

The job holder is required to take full responsibility in these areas: 

1. Operational management: 

- Work closely with Restaurant Managers and develop tools to ensure that the operational F&B team can deliver the highest quality product of the brand, the effective financial return ensure the smooth operation of the Restaurants 

- Develop, implement and evaluate systems of control & auditing, developing and updating standards  

- Oversee the inventory and keeping financial records of purchases and sales 

- Periodically manage, monitor and report expenditure and budget to BOD 

- Ensure strict compliance with all relevant Hygiene and Safety legislation and requirements 

- Constantly review the product range to ensure that all key brand standards are maintained 

2. People management: 

- Be responsible for ensuring spend per head is increased year on year, without jeopardizing guest satisfaction and quality 

- Manage the incentive scheme, allocating and verifying spending and assisting in report analysis on sales & revenue 

- To operate within efficient headcount budgets for each season, ensure appropriate labor cost 

- Take responsibility for the training, development, and monitoring of the performance of team to deliver best performance 

- Champion a training culture within the F&B team to ensure succession planning, and a culture that exceeds the very best the brand has to offer 

- Provide constant leadership, counseling, advice, , provide an environment of openness, trust and performance feedback/ coaching to their peers 

3. Business management: 

- Assist in the planning and implementation of new ideas and menu specifications each season, working closely with the respective team to ensure they fit with brand concept guidelines and are to the high quality our guests expect 

- Be conversant in the latest trends in food nutrition for our target guests and contribute to the ongoing nutritional developments 

- Oversee the operational planning and execution of special events to ensure success 

- Liaise with the Marketing team to collate and respond to all guest correspondence, ensuring this is communicated to the entire F&B team, where appropriate 

Quyền lợi được hưởng

- Competitive salary, bonus and, benefits

- Comprehensive health insurance program

- Training, development and promotion opportunities (vertical and horizontal)

- Internal incentive policy

- Healthy, friendly and cohesive working environment

- The value of work brings joy to yourself and contributes to the community


Yêu cầu công việc

- Bachelor in F&B, Hospitality, Business Administration 

- At least 3 years experience in a same position, prefer in Hospitality, Restaurant Chain with proven tracking record 

- People recruitment and training,  

- Highly customer-service oriented and quality control 

- Knowledge of Financial reporting and stock and inventory control 

- Solution-oriented and driven to excellence 

- Good business acumen and sense of business opportunities 

- Good at English communication 

Other Attributes: 

- Prefers a healthy lifestyle 

- Willing to work long and perhaps erratic hours, which may include nights, weekends and holidays 

- Presentable and confident 

Yêu cầu hồ sơ

Should you are qualified for the position, please do not hesitate to send your CV to our email Tin đã hết hạn

Know more about Hum Vietnam via our website: http://humvietnam.vn/
Facebook Hum Careers: https://www.facebook.com/HumCareers.Vietnam/

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 500 - 999
  • 34 Đường số 11, Phường Thảo Điền, TP Thủ Đức, TP HCM
  • http://humvietnam.vn/
  • Hum được biết đến như tên tuổi đầu tiên khai phá và nâng tầm thị trường ẩm thực thực vật cao cấp hướng đến sức khỏe tại Việt Nam, qua sự ra đời của hệ thống nhà hàng Hum, đã chinh phục hàng triệu lượt khách hàng trong nước và quốc tế từ năm 2012 đến nay. Hum vinh dự được bầu chọn vào vị trí thứ 10 trong danh sách “25 Nhà hàng thực vật tốt nhất Thế giới” qua kênh TripAdvisor uy tín. Từ thành công của Hum, Hệ sinh thái Dịch vụ Hum Vietnam đã ra đời với 5 thương hiệu uy tín, bao gồm các hệ thống nhà hàng, cà phê, không gian sự kiện, quà tặng đặc sản vùng miền: ☘ Hum ☘ Spice Bistro ☘ Vườn Thảo Điền ☘ Chill Corner ☘ The Bloom - The gift from Vietnam's nature Không chỉ là kinh doanh, Hum Vietnam còn là một khám phá đầy cảm hứng về lối sống gần gũi tự nhiên, về hành trình tận tâm nuôi dưỡng những giá trị văn hóa và con người đất Việt.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu