Địa điểm: Quận Sơn Trà, Đà Nẵng | Hạn nộp: 31/12/2018 | Mức lương: Thỏa thuận | Giờ làm việc: Giờ hành chính

Số lượng cần tuyển: 1

Mô tả công việc

- Participate in the planning and costing of menus
- Develop and write standard recipes
- Develop new dishes and products
- Ensure that outstanding culinary technical skills are maintained
- Assist with organizing special events and special food promotions
- Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets, and current trends and make recommendations for appropriate adjustments to kitchen operations accordingly
- Supervise and Training of assigned employees
- Works with Executive Chef in manpower planning and management needs
- Works with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget
- Maximises employee productivity through the use of multi-skilling, multi-tasking and flexible scheduling to meet the financial goals of the business as well as the expectations of the guests.
- Focuses attention on improving productivity levels and the need to prudently manage utility/payroll costs within acceptable guidelines ensuring optimum deployment and energy efficiency of all equipment. 
- Continuously seeks ways to assist the Outlet management to maximise their revenues and profits through innovative recipes.
- Participates in planning menus and utilisation of food surpluses and leftovers, taking into account probable number of guests, market conditions, and popularity of various dishes and frequency of menu.
- Reviews menus, analyses recipes, determines food, labour, overhead costs and assigns prices to menu items.
- Directs food apportionment policy to control costs. 
- Through hands-on management, closely supervises the Kitchen employees in the performance of their duties and ensures this is in accordance with policies & procedures and applicable laws. 
- Delegates appropriately, duties and responsibilities to equipped and resourced employees, nurturing and developing them whilst ensuring standards of operation and safety are maintained.

Quyền lợi được hưởng

- Lương thỏa thuận
- Giờ làm hành chính hoặc theo ca và yêu cầu của khách
- Được tham gia bảo hiểm xã hội, y tế và các chế độ đãi ngộ khác theo luật lao động và chính sách nội quy của khách sạn.

Yêu cầu công việc

- Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Experience  
- 3 years experience as a chef including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.

Yêu cầu hồ sơ

- Cover letter in Vietnamese and English 

- Resume and CV 

  • Lĩnh vực: Khách sạn/ Khu căn hộ, Resort/ Khu Du lịch
  • Ngành nghề: Bếp/ Phụ bếp/ Rửa bát
  • Vị trí: Trưởng ca/ Giám sát

Lưu ý: bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Thông tin liên hệ

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort
Bai Bac - Son Tra, Đà Nẵng, Việt Nam
Người liên hệ: Human Resource Department
Điện thoại: 0236 393 8888
Xin lưu ý : Ghi rõ "Biết đến tin tuyển dụng tại Hoteljob.vn" khi nộp hồ sơ cho chúng tôi. Xin cảm ơn!
Gửi cho bạn bè
Chia sẻ
Chức danh Địa điểm Ngày kết thúc Mức lương
Nhân viên vệ sinh công cộng 30/12/2018 Thỏa thuận
Room attendant- Nhân viên Buồng phòng 30/12/2018 5 - 8 triệu
Valet - Nhân viên phục vụ giặt ủi 30/12/2018 Thỏa thuận
Associate Director of Club InterContinental 31/12/2018 Thỏa thuận
Floor Supervisor- Giám sát Buồng phòng 30/12/2018 8 - 12 triệu
Butler- Nhân viên quản gia 30/12/2018 5 - 8 triệu
Director of Luxury Sales (HCMC Based) 30/12/2018 Trên 60 triệu
Spa Receptionist 19/12/2018 3 - 5 triệu
Hostess 30/12/2018 Thỏa thuận
F&B Supervisor (Giám sát nhà hàng) 30/12/2018 8 - 12 triệu
Waiter/Waitress 31/12/2018 5 - 8 triệu
Assistant Restaurant Manager 30/12/2018 Thỏa thuận
F&B Captain 30/12/2018 5 - 8 triệu
Bartender 27/12/2018 5 - 8 triệu
Sous Chef 31/12/2018 Thỏa thuận
Chef de Partie 31/12/2018 Thỏa thuận
Assistant Spa Manager 28/12/2018 Thỏa thuận

Đánh giá nhà tuyển dụng

Thống kê kết quả liên hệ của nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 1 14:52 05/08/2018
Không chuyên nghiệp 0 Chưa có

ĐÁNH GIÁ

THÔNG TIN NHÀ TUYỂN DỤNG

sous-chef
Theo dõi Nhà tuyển dụng này
Ngày tạo gian : 02/10/2012

Quy mô : 500 - 999

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort is re-defining the luxury resort experience. Embedded in the hills of the famous Son Tra Peninsula, the resort features beachfront villas with private pools and a range of more than 20 suites. The resort will have a wide selection that offers both local and international delights. From the spectacular views at Citron, to unforgettable world-class dining at La Maison 1888, to a dining in the sands experience at the Barefoot Cafe; there is abundant variety and excitement to cater for all. Golfers will want to play a round at the world-acclaimed Montgomerie links golf club or the challenging links style Danang Golf club. The resort is only 20 minutes away from Danang Airport/City and is located just a few kilometers from the famous UNESCO World Heritage Sites of The Imperial City of Huế, The Old Town of Hội An and the Mỹ Sơn ruins.

Xem tất cả các vị trí tuyển dụng khác

THÔNG TIN LIÊN HỆ

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort

Địa chỉ: Bai Bac - Son Tra, Đà Nẵng, Việt Nam

Điện thoại: 0236 393 8888

Website: www.danang.intercontinental.com/