Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
6961 1

Food & Beverage Supervisor

  • Hạn nộp: 30/04/2024
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Tây Hồ - Hà Nội
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Ẩm thực
Cập nhật
23/04/2024 17:17

Mô tả công việc

JOB OVERVIEW
• Supervise the service and delivery of menu items in assigned restaurant ensuring a high level of quality and consistency.
• Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.

DUTIES AND RESPONSIBILITIES
• In the absence of a Manager, conducts shift briefings to ensure hotel activities and operational requirements are known
• Endeavour to resolve all complaints during shift and logs all complaints in log book for further follow up
• Supervise cash handling and banking procedures
• Prepare daily banking and cash flow reports
• Establish and instruct staff in cash security procedures
• Deal with irregular payments
• Supervise the maintenance of service equipment
• Monitor standards of guest facilities and services
• Control stock and monitor security procedures
• Assist with menu and wine list creation
• Supervise functions
• Supervise outlet service
• Prepare and deliver training
• Work with Superior on manpower planning and management needs
• Work with Superior in the preparation and management of the Department’s budget

Quyền lợi được hưởng

- Uniform & Laundry

- Duty Meals

- 14 Annual Leave/Year

- Full Insurance policy per current labor law.

- Accident Insurance 24/7

- Monthly service Charge

- Annual Health Check

- Participating job training, skill training by international hotel standards.

- Hotel's Activity

- Other benefits per Vietnam labor law.

Yêu cầu công việc

Required Skills –
• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
• Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
• Problem solving and training abilities.

Qualifications –
• Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.

Experience –
• 1-2 years related experience or an equivalent combination of education and experience. Supervisory experience preferred.

Yêu cầu hồ sơ

As HR's guidance

Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Số 5, Phố Từ Hoa, Phường Quảng An, quận Tây Hồ, Hanoi, Vietnam
  • http://www.hanoi.intercontinental.com/vn
  • Khách sạn InterContinental Hanoi Westlake được xây dựng hoàn toàn trên mặt nước Hồ Tây thanh bình và nằm cạnh ngôi chùa Kim Liên 800 năm tuổi đầy cổ kính. Chỉ cách trung tâm thành phố Hà Nội vài phút lái xe, khách sạn mang đến cho khách hàng một không gian tĩnh mịch và thư thái ngay giữa lòng Hà Nội đầy hối hả. InterContinental Hanoi Westlake là sự kết hợp hoàn hảo giữa khung cảnh thanh bình của Hồ Tây với thiết kế kiến trúc tinh tế và nét văn hóa dịch vụ truyền thống của người Việt. Khách sạn sẽ là cầu nối giúp du khách tìm đến những giá trị, nét văn hóa tinh tế của thủ đô Hà Nội cùng những trải nghiệm địa phương độc đáo.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu