Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
4832 1

Pastry Chef de Partie (Tổ trưởng bếp bánh)

  • Hạn nộp: 30/12/2024
  • Mức lương: 12 - 20 triệu

Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

• Be responsible in keeping our property safe and secure 

• Be responsible in protecting the environment such as the trees, the sea, and special species 

• Understand and ensure your staff understanding IHG Brand Standard related to your department 

• Recommended changes to these standards 

 • Open and close the shift, ensure effective shift hand over 

• Co-ordinate special projects as required, such as… 

• Rotate the roles (cross training) within department when required 

• Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time. 

• In absence of Manager, conducts shift briefings to ensure hotel activities and operational requirements are known. 

• Prepare, cook, serve and store. 

• Prepare in advance food, beverage, material and equipment needed for the service. 

• Clean and re-set his/her working area. 

• Organize and set up the assigned section of the Food and Beverage Kitchen as efficiently as possible to increase speed and maximise productivity. 

• Ensure that all dishes from that section are prepared consistently and according to standard recipes. 

 • Train the culinary employees in that section of kitchen in the skills necessary for them to perform their function. 

• Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage. 

• Supervise the employees within the department, ensuring that the correct standards and methods of service are maintained as stated in the Departmental Operations Manual. 

 • Develop the skills and effectiveness of all Kitchen employees through the appropriate training, coaching, and/or mentoring. 

• Assist the Sous Chef and Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards in that section comply with company and Hotel Policies and Procedures and Minimum Standards. 

• Work in any sections of kitchen when necessary or as requested by the Sous Chef or Chef de Cuisine. 

• Ensure the sanitation standards for kitchen are being met. 

• Ensure that employees have a complete understanding of and adhere to employee rules and regulations. 

• Ensures that employees follow all hotel, company and local rules, policies and regulations relating to fire and hazard safety, and security. 

 • Help with Food transportation from main kitchen back of the house to main branch outlets 

 • Help and assist with Theme buffet set up on beach or guest room 

 • Help and set up Villa on special tap and dine dinner and BBQ

Quyền lợi được hưởng

- Competitive salary

- Service charge and the 13th salary

- Insurance coverage

- Transportation and meal duty

- Uniform provided

- IHG brand standard training

Yêu cầu công việc

Required Skills 

 • Communication skills are utilized a significant amount of time when interacting with others; demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company. 

• Able to speak, read and write English 

 Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency. 

• Problem solving and training abilities. 

 Qualifications 

• High School Experience Required Skills 

 Communication skills are utilized a significant amount of time when interacting with others; demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company. 

• Able to speak, read and write English 

• Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

 • Problem solving and training abilities. Qualifications • High School Experience 

 • 2 year experience as a cook or an equivalent combination of education and experience.

Yêu cầu hồ sơ

CV in English

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

0

Chưa có đánh giá

0 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc0/10
Chế độ đãi ngộ0/10
Địa điểm làm việc0/10
commenter_image

Bên mình còn tuyển trưởng bộ phận an ninh ko ạ

commenter_image

Có công việc nào làm ở ngoài trời không cho mình xin làm với 0914762267

commenter_image

Dạ cho em hỏi là bên mình còn tuyển thực tập sinh nhà hàng không vậy ạ.

commenter_image
tth1***************** 03/02/2024 20:12

Dạ bên mình còn tuyển thực tập sinh ra tết không ạ

commenter_image

cho mình xin gmail của phòng nhân sự để mình gởi CV được không ạ

commenter_image
nhu7***************** 20/07/2023 11:05

em đã gửi hồ sơ về phòng nhân sự cho vị trí Nhân Viên Buồng Phòng rồi ạ . mong anh chị nhân sự nhận được gmail của em dưới tên
nhu74275@gmail.com
em mong nhận được phản hồi ạ

commenter_image

mình có gởi CV cho vị trí concierge rồi ạ. Mong achi nhân sự nhận được email dưới tên ng.n.q.dung@gmail.com. Em cũng mong nhận được phản hồi email về cuộc phỏng vấn ạ.

commenter_image

Cho e hỏi bếp bánh còn tuyển bên bánh mỳ ko ạ ?

commenter_image

dạ bên mình có tuyển lái xe B2 không ạ , mình có 5 năm kinh nghiệm lái xe du lịch loại xe 7 chỗ ...Tiếng anh giao tiếp cơ bản , cao to cũng hơi đẹp trai ...nhiệt tình và yêu nghề : 0982 024 102

commenter_image
jmg condino 28/02/2023 09:02

How or where do I send my CV for the vacancy?

commenter_image
NGUYEN THI HONG 17/01/2023 22:51

Xin chào ạ! Cho em hỏi hiện tại có tuyển thực tập sinh không ạ?

commenter_image

có e nhé. bên chị tuyển mọi thời điểm trong năm e nhé. e nộp cv về email recuritment@icdanang.com nhé

commenter_image

Mình còn vị trí demi chef bakery k ạ

commenter_image

xin chào ! cho mình hỏi vị trí nhân viên vận hành trạm xử lý nước thải còn nộp cv không

commenter_image
Phan Thị Hồng Nhung 11/12/2021 23:14

cho em hỏi hiện tại có tuyển thực tập sinh không ạ?

commenter_image

cho mình xin email để gửi Cv được không ạ?

commenter_image

mình có gửi cv vị trí nhân viên cắm hoa với kinh nghiệm 2 năm làm resort furama. sdt:0964015046. Vui lòng kiểm tra email giúp mình. Xin cảm ơn

commenter_image

mình có gửi cv vị trí Canteen Supervior với kinh nghiệm 10 năm làm bếp resort the Nam Hai Hội An ,sđt :0934919259.Vui lòng kiểm tra lại mail giúp!cảm ơn.

commenter_image

Assistant Director of Engineering/ Nguyễn Tạ Hồng Lâm/ 0898 321 907
THE LETTER

NGUYEN TA HONG LAM
Nguyen Tri Phuong- Cam Nam – Hoi An – Quang nam
Hand Phone: 0898 321 907
Email: nguyenlam19784@gmail.com

INTERCONTINENTAL DA NANG SUN PENINSULA RESORT

Attn: General Manager
Human Resources Manager
Director of Engineering
Re: Assistant Director of Engineering

Dear Sir/Madam,

In reply to your advertisement at the resort , I am pleased to enclose my C.V to apply for Assistant Director of Engineering position of your office .

From my C.V, you will see that, I learn electric engineering at the technician college in Hoi An and I have been worked at Golden sand Resort and Spa Hoi An five stars for nine years. I have been worked at PhuThinh Resort and Spa Hoi An four stars for 3 years. Now I am working at Adamo Hotel Da Nang four stars from 2017 to now, position chief engineer

In addition, I am active and enthusiastic. I am willing to learn and do what takes to get a job done well even under pressure or on a far mission.

I am looking forward to an interview at your office.

Yours faithfully,
Nguyen Ta Hong Lam
Danang, March 11th 2021 .

commenter_image

mình còn nhận thực tập sinh phụ bếp bánh không ạ?

commenter_image

Cho hoi khj nao ben an ninh anh chi

commenter_image

Cho e xin địa chỉ mail để e nộp CV akk

commenter_image
Le Tran 29/06/2020 12:06

cho mình hỏi hiện tại rất nhiều khách sạn, resort bị ảnh hường của dịch covid và cắt giảm nhân lực, nhưng mình vân thấy bên resort Intercontinental vẫn đăng tuyển. mình thắc mắc vì sợ tin ảo, rồi làm phiền ạ.
nếu có gì sai xin vui lòng bỏ qua
mình cảm ơn ạ

commenter_image

Cho em hỏi , hiện tại bên mình có tuyển commis pastry không ạ, cảm ơn.

commenter_image
Ngaxd0905 09/02/2020 13:13

Cho e hỏi khách sạn có tuyển nhân viên bếp chính thức k ạ

commenter_image

Em hiện là sinh viên năm cuối ĐH Ngoại ngữ chuẩn bị đi thực tập nhưng lại có nguyện vọng nộp hồ sơ thực tập vào Intercontinental ở vị trí Guest Services Agent (Lễ tân). Vậy cho em hỏi nếu buộc phải làm nhân viên chính thức thì khi đến hạn nộp hồ sơ thực tập, em có thể nộp hồ sơ cho HR để xin được thực tập ở cùng vị trí lễ tân không ạ? Mong quý admin sớm phản hồi giúp em. Em cảm ơn.

commenter_image

Em ở HCM thì ra ĐN có được hỗ trợ chỗ ở hay kí túc xá cho nhân viên không ạ? Cảm ơn khách sạn và em mong được phản hồi ạ.

commenter_image

Dạ xin chào khách sạn.Cho em hỏi bên khách sạn mình có tuyển nhân viên thực tập sinh,bộ phận buồng phòng không ạ? Cảm ơn khách sạn.em mong nhận được sự phản hồi của khách sạn

commenter_image

Chào em, bộ phận buồng phòng bên mình chỉ tuyển nhân viên chính thức và nhân viên thời vụ 3 tháng thôi em nhé. Cảm ơn em!

commenter_image

Cho e hỏi mình còn tuyển nhân viên bảo trì bên mộc và thợ sơn pu ko vậy anh

commenter_image
Nguyễn văn chánh 10/10/2019 13:45

Dạ cho e hỏi còn tuyển phụ bếp hông ạ

commenter_image
Hosam 05/10/2019 10:43

Dear Sir/Ms,

Greetings,

I’m hotelier Executive Chef, my background is Mediterranean & International cuisine, and very good skills in

Middle Eastern cuisine, special skills in mexican cuisine, Over 30 years of progressive experience managing

the provision of dining for resorts, restaurants, golf clubs, Hotels, refining the art of cooking, developing

impressive menus, and preparing culinary dishes influenced by Culturally diverse regions, Profession cuisine in

Mediterranean & Middle Eastern cuisine such as, Italian, Greek, Spanish, Turkish, French, Moroccan,

Lebenese, Egyptian, Mexican cuisine is my favorit, i was own a Mexican cafe in Dubai before, very

signature dishes from French cuisine, great experience for establishing signature steakhouse, with very good

knowledge of the finest types of meat I'm fully prepared to perform Private and public events in and outside

the establishment for up to 500 pax, Several Pre-Opening experiences and multinational team, multi-cultural

experiences, Different Locations and nationalities, overseas experience with 25 years in UAE, Egypt, Saudi

Arabia, Qatar, Hong Kong, China, Cambodia and Vietnam, very good experience in Asian market over 15 years

I am looking for good opportunity to continue my career,

Thank you for your kindly interest and response,

With my best culinary regards

commenter_image

Cho e hỏi còn vị trí hostess không ạ?

Thêm ảnh
Môi trường làm việc
1
Chế độ đãi ngộ
1
Địa điểm làm việc
1

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

0 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 500 - 999
  • Bai Bac , Sơn Trà, Đà Nẵng, Việt Nam
  • https://www.danang.intercontinental.com/
  • InterContinental Danang Sun Peninsula Resort is re-defining the luxury resort experience. Embedded in the hills of the famous Son Tra Peninsula, the resort features beachfront villas with private pools and a range of more than 20 suites. The resort will have a wide selection that offers both local a Xem thêm...nd international delights. From the spectacular views at Citron, to unforgettable world-class dining at La Maison 1888, to a dining in the sands experience at the Barefoot Cafe; there is abundant variety and excitement to cater for all. Golfers will want to play a round at the world-acclaimed Montgomerie links golf club or the challenging links style Danang Golf club. The resort is only 20 minutes away from Danang Airport/City and is located just a few kilometers from the famous UNESCO World Heritage Sites of The Imperial City of Huế, The Old Town of Hội An and the Mỹ Sơn ruins.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo