Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
16865 1

Sous Chef

  • Hạn nộp: 30/03/2021
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Huyện Phú Quốc - Kiên Giang
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
29/03/2021 21:51

Mô tả công việc

- Organizes kitchen operations and prepares and serves a range of dishes, whilst supervising junior members of the Kitchen Brigade.
- Adhere to local regulations concerning FSMS / HACCP, health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
- Conducts shift briefings to ensure hotel activities and operational requirements are known in the absence of Manager.
- Prepares, cooks, serves and stores the following dishes.
- Be responsible for the effective presentation of staff meals and maintaining the staff dining room in a clean and hygienic manner.
- Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers.
- Provides direction to the Kitchen helpers, including Commis, Cooks, Kitchen Attendants and Stewards.
- Communicates to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information.
- Establishes and maintains effective employee working relationships.
- Attends and participates in daily briefings and other meetings as scheduled.
- Attends and participates in training sessions as scheduled.
- Prepares in advance food, beverage, material and equipment needed for the service.
- Works with Supervisor in manpower planning and management needs.
- Works with Supervisor in the preparation and management of the Department’s budget.

Quyền lợi được hưởng

- Dynamic, professional & open minded working environment.
- Joining training courses according standard of AccorHotels.
- Good salary, benefits and bonus.
- Have annual physical examination.
- Supporting shift meals at staff canteen

Yêu cầu công việc

- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
- 2 years experience as a cook or an equivalent combination of education and experience.

Yêu cầu hồ sơ

- Letter
- Resume
- Health certificate within of six months
- Curriculum vitae in Vietnamese certified by local People’s Committee
- ID card

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Mũi Ông Đội, Phường An Thới, Thành Phố Phú Quốc, Tỉnh Kiên Giang
  • https://www.premiervillage-phuquoc.com/
  • Tọa lạc tại Mũi Ông Đội, cực nam Đảo Ngọc, Premier Village Phu Quoc Resort là “viên ngọc quý” ẩn mình giữa sắc xanh của biển trời và thiên nhiên tươi mát hữu tình. Bao quanh bởi hai mặt biển, khu nghỉ dưỡng sở hữu tầm nhìn tuyệt đẹp vào mỗi sớm bình minh và những chiều hoàng hôn rực rỡ. Thư giãn tại 215 biệt thự sang trọng với bể bơi riêng, rồi lại thoả thích đắm mình trong bể bơi chung nhiều tầng nối liền hai bờ biển. Cảm nhận sự thư thái và hồi phục nguồn năng lượng tích cực tại Plumeria Spa và Fitness Centre nằm trên đỉnh đồi. Thưởng thức những món ăn Việt Nam đặc sắc tại nhà hàng theMarket, các món nướng độc đáo ở nhà hàng Corallo và nhiều loại salad dinh dưỡng tại Deli Shop.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu