Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
17067 1

Bar Supervisor/ Bar Captain

  • Hạn nộp: 31/03/2020
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
2
Nơi làm việc
Quận Ngô Quyền - Hải Phòng
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Ẩm thực
Cập nhật
04/01/2023 21:58

Mô tả công việc

MAIN RESPNSIBILITIES:

- To make annual plan to equip appropriate facilities, tools for department.

- To analyze information, activities as well as trends, preferences of guests to make business development plans for beverages.

- To set up drink list, calculate costs – pricing devices and submit to F&B Manager for decision.

- To set up quantitative criteria for beverages – standard recipes – preservation and serving process.

- To control and strictly implement all regulations of the hotel and F&B Department.


Administration and HR Tasks / Công việc hành chính và nhân sự
- To supervise the standard serving procedures of beverages.

- To make periodic training plan for bartenders and for waiters.

- To participate in recruiting employees, evaluate and recommend rewards or punishment, promotion for staff to F&B Manager.

- To implement daily, weekly, monthly, quarterly reports.

Financial & Marketing / Tài chính và tiếp thị
- To calculate costs – pricing devices and submit to F&B Manager for decision.

- To make quantitative criteria for beverages – preservation and serving process.

- To control costs, labor, to strictly implement financial regulations, report revenue, limit losses.

- To plan Marketing strategy – promotion – cost estimation of beverages for business of Bar and submit to F&B Manager for decision.

Relationship and  Assets / Mối quan hệ và Tài sản
- Inform all operational policies to Restaurant Manager, keep good relationships with colleagues in F&B department as well as in other departments in the hotel.

- To build strong relationships with customers and with suppliers professionally.

- To supervise the use of equipment at Bar and goods periodically and regularly, suggest solutions to limit breakage, wastage and losses.

- To approve and forward proposals of purchase and renewing facilities to Head of F&B Department.

- Other tasks requested by General Manager and F&B Manager.

Quyền lợi được hưởng

Candidates will be provided with more job details during the interview.

Yêu cầu công việc

SPECIFIC REQUIREMENT


- Vocational diploma or degree in hospitality.
- Significant experience at customer-service position.
- Experience in team Management.
- Excellent skills In Customer Service and Public Relations.

Yêu cầu hồ sơ

Vu Huong Giang
Email: Tin đã hết hạn

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • 12 Lạch Tray, Ngô Quyền, Hải Phòng
  • https://www.mercurehaiphong.com/vi/
  • Mercure Hải Phòng, khách sạn đầu tiên được vận hành và quản lý bởi tập đoàn quốc tế AccorHotels tọa lạc ngay giữa cung trung tâm thành phố cảng sầm uất. Chúng tôi rất tự hào được bình chọn và nhận giải thưởng Tripadvisor Travelers’ Choice trong hai năm liên tiếp 2020 và 2021 dành cho 10% khách sạn và khu nghỉ dưỡng tốt nhất trên thế giới.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu