Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
18242 1

Sous Chef/ Bếp phó

  • Hạn nộp: 28/02/2024
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận 1 - TP HCM
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
19/03/2024 14:46

Mô tả công việc

  • You will be in charge and responsible to assist with the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations.   
  • The Sous Chef is responsible to assist the Chef de Cuisine in managing his / her assigned kitchen operation as a successful independent profit center, ensuring maximum guest satisfaction, through planning, organizing, directing, and controlling the Kitchen operation and administration.
  • You will be responsible to assist with the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations.  

  • Ensures that all company minimum brand standards have been implemented.
  • Plans the menus and utilization of food surpluses or leftovers, taking into account probable number of guests, market conditions, popularity of various dishes and frequency of menu.
  • Reviews menus, analyses recipes, determines food, labor, overhead costs and assigns prices to menu items.
  • Introduces and tests the market with new products which are market-orientated in terms of price and product.
  • Supervises cooking and other kitchen personnel and co-ordinates their assignments to ensure economical and timely food production.
  • Observes methods of food preparation and cooking, sizes of portions, and tests cooked foods before plate-up and service.
  • Devises special dishes and develops innovative recipes.
  • Establishes and enforces nutrition and sanitation standards for outlet kitchen.


Quyền lợi được hưởng

  • Training opportunities
  • Professional and friendly working environment
  • Full insurance package
  • 2 duty meals per working shift 
  • Be provided uniform and laundry service
  • Discount 50% for F&B service at our restaurants – Square One, Park Lounge and Opera 
  • Free parking at our associate parking area 
  • Be developed for future internal promotion 

Yêu cầu công việc

  • Minimum 2 years work experience as Sous Chef  or 4 years as Chef de Partie in a hotel or large restaurant with good standards; preferably with experience in luxury international brands. 
  • Qualification in Kitchen Production or Management will be an advantage. 
  • Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards will be essential. 
  • Basic Computer Skills in MS Office, and Recipe Maintenance System is preferred. Good management skills.
  • Good English communication
  • This position is applicable for Vietnamese only.

Yêu cầu hồ sơ

• Online application to HOTELJOB or:
 Ms. Ngân– Recruitment Executive
(028 3824 1234 - Ext: 2303) 
• Direct application to:
Human Resource Department, Park Hyatt Saigon, 2, Lam Sơn Square, District 1 

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • 2 Lam Son Square, Ben Nghe Ward, 1 District, HCM
  • https://saigon.park.hyatt.com/en/hotel/home.html
  • Khách sạn Park Hyatt Saigon tọa lạc tại trung tâm thành phố Hồ Chí Minh, kế bên nhà hát Thành Phố và gần kề các địa danh văn hóa và lịch sử nổi tiếng. Khách sạn gồm 245 phòng và suite mang phong cách thuộc địa Pháp thanh lịch vừa được tu bổ để mang đến một đẳng cấp sang trọng mới với thiết kế tinh tế, nội thất được làm bằng tay tinh xảo và những tiện ích cao cấp, hiện đại. Các nhà hàng và quán bar đẳng cấp quốc tế bao gồm nhà hàng Opera chuyên về các món Ý truyền thống, nhà hàng Square One phục vụ ẩm thực Việt và Pháp, khu vực Park Lounge phục vụ trà chiều danh tiếng và 2 Lam Son Bar, một trong những điểm đến hàng đầu của thành phố về đêm. Những khu vực tổ chức sự kiện theo phong cách ấm cúng nhưng không kém phần sang trọng lần đầu tiên được ra mắt tại Park Hyatt Saigon bao gồm Pool House với bếp nướng BBQ ngoài trời và Guest House với khu bếp mở hiện đại, sống động. Xuân Spa yên tĩnh mang đến những gói trị liệu lấy cảm hứng từ các thành phần và nguyên liệu truyền thống của Việt Nam. Trong khi đó, phòng tập được trang bị hiện đại cùng hồ bơi trong xanh hứa hẹn sẽ trở thành một địa điểm thư giãn tuyệt đối. Đội ngũ nhân viên tận tâm tại khách sạn Park Hyatt Saigon mang đến những dịch vụ chu đáo và thân thiện cho những vị khách quý đang cần nghỉ ngơi và những dịch vụ cao cấp được thiết kế riêng.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu