Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
6370 1

Secretary to Executive Chef (Thư ký Bếp trưởng điều hành)

  • Hạn nộp: 29/09/2022
  • Mức lương: 8 - 12 triệu

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Hoàn Kiếm - Hà Nội
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Ngành nghề
Hành chính, nhân sự
Cập nhật
28/09/2023 14:12

Mô tả công việc

Secretary to Executive Chef is responsible for ensuring the smooth operation of the administration work for the kitchen department, assisting Executive Chef in running the day-to-day operations of all kitchen areas, including: main kitchen, open kitchen, pastry & bakery, stewarding and canteen. 

1. Operational tasks:

- Process food orders and follow-up closely

- Coordinate with concerned people to ensure the smooth running of daily functions

- Work closely with Chef and relevant outlet managers to ensure high quality of food

- Provide support to outlet managers in performing their tasks efficiently

- Assist in menus preparation

- Provide support to Executive Chef in staff recruitment and training

2. Report, documentation & filing:

 - Prepare logbook and make monthly attendance record

- Track on staff lieu days, leave balance, performance record, attendance and punctuality...

- Prepare reports as required by Chef

- Maintain and enhance efficient filing system

3. ERP data administration:

- Input ERP data for all event and daily booking and ensure inventory balance of the system

4. Secretarial tasks:

-  Handle meeting and appointment schedule of Chef

- Receive, handle and distribute any relevant kitchen documents, i.e. function orders, dept. memos, meeting minutes,…

- Represent Chef with guests in his absence, and on incoming telephone calls, particularly as relates to complaint handling

- Provide support to the overall operations when required

Quyền lợi được hưởng

- Attractive salary + Service charge bonus payable on monthly basis

- 12 annual leave per year;

- Social insurance, health insurance, unemployment insurance, 24/7 accident insurance paid;

- 2/9 bonus, 13th salary month bonus, annual bonus based on performance; annual review;

- Duty meal and parking provided;

- Annual health check-up, annual holiday trip with team.

- Duty meal and parking provided

- Opportunities for learning and development

Yêu cầu công việc

- Bachelor's Degree (B.A.) or equivalent

- Minimum 2 year experience in clerical, secretarial or administrative position

- Good command of the Vietnamese & English language, both written and verbal

- Good knowledge of secretarial, office and computer applications

- Should be extremely driven and hard working as his/her work will have a direct impact on our operations

- Active, professional, service-minded, careful and detail-oriented

- Open-minded, a fast learner, enthusiastic, and adaptable.

Yêu cầu hồ sơ

Hồ sơ ứng tuyển xin gửi trực tiếp tới Phòng Nhân sự Press Club:

Địa chỉ: Press Club, số 12 Lý Đạo Thành, Hoàn Kiếm, Hà Nội 
Hoặc:
Email: Tin đã hết hạn

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • Press Club Building, 12 Phố Lý Đạo Thành, Hoàn Kiếm, Hà Nội, Vietnam
  • Press Club (Trung tâm Dịch vụ Báo chí) là doanh nghiệp liên doanh được thành lập từ tháng 10 năm 1997, có trụ sở là một tòa nhà thương mại 7 tầng mang phong cách kiến trúc Pháp cổ tọa lạc tại trung tâm thủ đô Hà Nội. Press Club cung cấp những gian hàng và văn phòng cho thuê hạng A với các khách hàng lớn như Regus, Omega và Starbuck. Đặc biệt, với lịch sử phát triển hơn 20 năm qua, Press Club được ghi nhận là một địa điểm lý tưởng để tổ chức hội thảo, sự kiện và là nơi thưởng thức tinh hoa ẩm thực nước Pháp. Chúng tôi sở hữu một phòng họp thiết kế lịch lãm có sức chứa 200 khách, một nhà hàng sang trọng mang tên La Table du Chef chuyên phục vụ thực đơn của bếp trưởng 2* Michelin, và quán bar La Plume với không gian vừa hiện đại, vừa ấm cúng, mang đến những trải nghiệm thú vị từ các loại cocktail độc đáo nhất. Đội ngũ Press Club gồm hơn 100 nhân viên, những con người năng động, hài hước và có niềm đam mê đặc biệt với ngành dịch vụ, với ẩm thực - đồ uống. Chúng tôi đang tìm kiếm những bạn trẻ tràn đầy nhiệt huyết, có đam mê với ẩm thực cao cấp, để cùng chúng tôi sáng tạo, đổi mới và phát triển Press Club.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu