Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
16268 1

Pastry Chef

  • Hạn nộp: 04/12/2023
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Ninh Kiều - Cần Thơ
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
04/12/2023 14:56

Mô tả công việc

Overall Scope and Responsibility

Providing supervision, direction and guidance to all Pastry staff to perform and complete tasks and duties in accordance to the quality as standardized by the hotel.

Job Responsibilities

Maintain good relationship with all vendors and suppliers to ensure competitive pricing and loyalty.

Motivating and develop subordinates to be more functional and efficient in completing their duties before stepping for future career path.

Ensure all staff adhere to the resort employee handbook.

Supervise staff efficiently and ensuring maximum performance and productivity. Act as trainer, coach and counselor for subordinates.

Always review level of cleanliness of the working area with proper hygiene and sanitation protection to ensure work safety and health.

Has full knowledge on emergency situation and directly report to Department Head for any identified hazardous situation.

Conduct employee evaluation to review their general performance and identify are of required improvement.

Assume other duties as assigned by Head Chef.

General Duties

Always ensure punctual attendance and act as role model for subordinates Ensure all subordinates report to work punctually and as scheduled.

Checking and reminding subordinates to always wear correct uniform with high standard of personal grooming and hygiene to avoid cross contamination of diseases from body to food, equipment and tools.

Assisting Department Head with monthly staff roster and work allocation. Has full knowledge on emergency situation.

Report to Department Head of any hazardous situation

Maintain good communication between all level of the Kitchen and food service staff

Report problem to Department Head so that action can be taken asap.

Check stock level in Pastry areas for freshness and quality and ensure to monitor the rotation and storage.

Ensure all preparation is in order for lunch and dinner menus

Control daily requisition of items needed from the General Store

Organize with full responsibility any special order made by guests. Assist other cooking staff during a La carte service when required. Prepare special desserts for special daily menu.

Show night cook on how to present special dessert to the guests in the best presentation.

Quyền lợi được hưởng

Competitive salary and benefits according to policy
Dynamic working environment

Yêu cầu công việc

Minimum experience required for the same position: 2 to 5 years
Optional languages: English (Fluent) 

Yêu cầu hồ sơ

Please send full English CV at Hotel Job 

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • 10 Sông Hậu, Cai Khe, Ninh Kiều, Cần Thơ, Vietnam
  • Azerai là thương hiệu khách sạn mới, mang lại sự sang trọng đơn giản, thiết kế hài hòa, dịch vụ chu đáo và ân cần, ở những địa điểm có vẻ đẹp độc đáo và nét văn hóa riêng. Azerai được hình dung đặc biệt dành cho những du khách giàu kinh nghiệm ngày nay: các cá nhân, các cặp đôi và gia đình tìm kiếm sự khác biệt, chất lượng và sự thoải mái với giá cả phải chăng. Tên Azerai được đặt theo từ 'caravanserai' của tiếng Ba Tư, là một nơi nghỉ dưỡng dành cho du khách được bao quanh bởi khuôn viên cây xanh.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu