Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
13604 1

Sous chef

  • Hạn nộp: 31/03/2020
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
2
Nơi làm việc
Quận Long Biên - Hà Nội
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
30/03/2020 07:29

Mô tả công việc

Daily operation

• Participate in organizing daily briefings kitchen and ensure the information is forwarded to all staff in the kitchen;

• Perform administrative procedures supporting chefs in preparing menus and asked to purchase food commodities;

• Assist in managing chef food costs; check daily inventory;

• Assist the chef in translation, the relevant procedures and directing subordinates during the operation of the kitchen; check dress and hygiene of the kitchen staff to ensure cleanliness, standards;

• Assist the chef in maintaining relationships and good information with other relevant departments under the companies and restaurants;

• Prepares dishes and/or supervises preparation respecting quality standards and hygiene regulations;

• In conjunction with the Head Chef, supervises the different sections of the kitchen: production of hot and cold dishes, patisserie, decoration and dishwashing etc;

• Updates the cooking instructions and ensures they are duly applied;

• Ensures respect of the maximum waiting times defined by the brand, checks the presentation, quality and temperature of dishes;

Management and trainings:

• Develops team spirit and motivation by creating a good working atmosphere;

• Runs basic and advanced training for team members;

Following regulations

• Respects the recipes;

• Manages stocks and supplies to ensure the quantity and quality of ingredients;

• Ensures that the equipment and appliances are used correctly in line with company’s regulations;

• Ensures the respect and due application of the rules of hygiene &company's security regulations;

Other responsibilities

• Supports the Head Chef in other daily tasks.

Quyền lợi được hưởng

Attractive salary;

Insurance as Vietnam’s labor law;

Work in a dynamic and friendly environment;

Opportunity to learn and improve sales skill with international standards.

Yêu cầu công việc

Minimum 3 years experience and at least 1 year in a similar role, preferably including 4 star or fine dining experience

Languages essential

English (advanced)

Yêu cầu hồ sơ

Hồ sơ cơ bản
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • Ngọc Thụy - Long Biên - Hà Nội
  • http://greentangerinehanoi.com
  • Công Ty Cp Tinh Hoa Ẩm Thực Bắc Bộ Việt Nam Công ty cổ phần Tinh hoa Ẩm thực Bắc Bộ Việt Nam chuyên hoạt động về lĩnh vực ẩm thực với hệ thống nhà hàng có quy mô lớn trong đó phải kể đến hệ thống nhà hàng Green Tangerine với bề dày truyền thống hơn 20 năm. Đến với hệ thống nhà hàng của chúng tôi, bạn sẽ được thưởng thức phong cách ẩm thực hòa trộn mang hương vị Pháp và Việt Nam. Bạn chắc chắn sẽ hài lòng về sự tiếp đãi ân cần và chu đáo với các dịch vụ chuyên nghiệp. Với chiến lược trở thành một trong những hệ thống nhà hàng đẳng cấp hàng đầu Việt Nam, chúng tôi luôn hoan nghênh các ứng viên năng động, có năng lực gia nhập đội ngũ cán bộ công nhân viên công ty.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu