Bếp trưởng bếp bánh - Pastry Chef

New World Saigon Hotel

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

Function as the Production Manager for the Pastry Kitchen

Ensure all products are in accordance with the Brand Standards and the Hotel required standard performance

Ensure that food costs are kept in line and business plan objectives are achieved

Ensure professional people management. 

Follow and ensure compliance with food safety handling policies and procedures, including personal hygiene procedures

Supervise day to day kitchen operations and staff, sales volume, culinary category; number of meals served and complexity of the operation determine level of responsibility and scope of position

Work with the Food and Beverage management team and associates to continually improve guest and associate satisfaction while maintaining the operating budget.

Quyền lợi được hưởng

Deatails will be discussed in job chat



Yêu cầu công việc

Excellent pastry skills; possesses the ability to perform all functions in the pastry and bakery operation

Good communication skills (verbal, listening, writing). 

Strong organization skills

Ability to use standard software applications and hotel systems

Knowledge of purchasing, inventory controls, supplies and equipment

Knowledge of governmental regulations and safety standards

Strong leadership and management skills

Culinary education, major in pastry preferred

At least two years of related work experience in the same role

Yêu cầu hồ sơ

- Please send your application by online, email or direct to New World Saigon Hotel
Tên liên hệ: HR Deparment
Địa chỉ: 76 Le Lai Street, Quận 1, Hồ Chí Minh, Việt Nam
Nguời liên hệ: Mr. Đạt
Gửi email

Bếp trưởng bếp bánh - Pastry Chef

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Bếp trưởng Bếp Tiệc 25/10/2020 Thỏa thuận
[My Mother] Head Chef 29/11/2020 Thỏa thuận
CHEF / BẾP TRƯỞNG 30/09/2020 8 - 12 triệu
Chief steward/ Trưởng tạp vụ bếp 26/10/2020 Thỏa thuận
Bếp trưởng 14/10/2020 30 - 40 triệu
Canteen Chef (Trưởng bếp căn tin khách sạn) 15/09/2020 12 - 20 triệu
Pastry Chef (Bếp trưởng bếp bánh) 11/09/2020 Thỏa thuận
Bếp phó 30/09/2020 Thỏa thuận
Pastry Chef - Bếp Trưởng Bếp Bánh 31/12/2020 Thỏa thuận
Bếp trưởng 30/09/2020 Thỏa thuận
Bếp trưởng điều hành 27/09/2020 30 - 40 triệu

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá