Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
16224 1

Pastry Chef - Trưởng Bếp Bánh

  • Hạn nộp: 30/06/2020
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

  • Function as the Production Manager for the Pastry Kitchen
  • Ensure all products are in accordance with the Brand Standards and the Hotel required standard performance
  • Ensure that food costs are kept in line and business plan objectives are achieved
  • Ensure professional people management. Prepare, supervise and cook on pastry section
  • Review Production sheet to understand variety of baked goods to be produced daily
  • Check and regulate food items for use in record accuracy and quality control
  • Prepare and cook food according to recipes, quality and presentation standards, and food prep checklists
  • Maintain kitchen logs for food safety program compliance
  • Keep Executive Chef informed of excess food items for planning of daily specials
  • Safely and appropriately use baking and measuring tools/equipment/appliances to prepare baked foods
  • Follow and ensure compliance with food safety handling policies and procedures, including personal hygiene procedures
  • Check and ensure correct temperatures of kitchen appliances and food, and report issues to management
  • Monitor the quality of food prepared and portions served throughout shift
  • Supervise day to day kitchen operations and staff, sales volume, culinary category; number of meals served and complexity of the operation determine level of responsibility and scope of position
  • Work with the Food and Beverage management team and associates to continually improve guest and associate satisfaction while maintaining the operating budget.
  • Other tasks assigned by Executive Chef

Quyền lợi được hưởng

  • Competitive Salary and Benefit Package
  • International Working Environment
  • Internal Career Advancement
  • Training Opportunities within The Ascott Group

Yêu cầu công việc

  • Excellent pastry skills; possesses the ability to perform all functions in the pastry and bakery operation
  • Good presentation and platform skills
  • Good communication skills (verbal, listening, writing). Strong organization skills
  • Ability to use standard software applications and hotel systems
  • Effective influence skills
  • Effective conflict management skills
  • Effective change management skills
  • Good training/facilitator skills
  • Knowledge of purchasing, inventory controls, supplies and equipment
  • Knowledge of governmental regulations and safety standards
  • High School Diploma or equivalent required; Bachelor’s Degree preferred
  • Culinary education, major in pastry preferred
  • At least five years of related work experience
  • Supervisory experience is required

Yêu cầu hồ sơ

CV with full information of experiences, education and personal information shall be sent to email address at Tin đã hết hạn
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Khối phố An Bàng, phường Cẩm An, Hội An, Quảng Nam
  • https://thepearlhoian.vn/
  • The Pearl Hoi An tọa lạc tại bãi biển An Bàng, một trong những bãi biển cát trắng đẹp nhất thế giới. Tất cả tiện ích đều nằm trong tầm tay với hệ thống 588 phòng khách sạn, căn hộ và siêu biệt thự biển. Đặc biệt The Pearl Hoi An còn sở hữu vị trí vô cùng thuận lợi khi chỉ cách Phố cổ Hội An 5km. Hãy tạm gác lại bộn bề cuộc sống, tận hưởng những phút giây thư giãn tuyệt vời với chuỗi hành trinh khám phá bất tận tại khu nghỉ dưỡng biển xinh đẹp bên bờ Di Sản Thế Giới.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo