Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
18702 1

Sales Manager_Quản lý kinh doanh chuỗi nhà hàng thức ăn nhanh tại Sân bay Quốc tế Đà Nẵng

  • Hạn nộp: 30/07/2019
  • Mức lương: 12 - 20 triệu

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Hải Châu - Đà Nẵng
Giờ làm việc
Làm theo ca
Loại hình
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Cập nhật
29/07/2019 16:55

Mô tả công việc

1. General Tasks

Responsible for all stores/ restaurants in the airport. The Assistant Operation Manager is responsible for increasing sales and profits through financial management and leadership practice provides leadership, direction and support to the Operation Manager / Operation Director / Airport Manager with the overall goal of ensuring the effective operation and success of company restaurants/store. The Assistant Operation Manager consistently demonstrates as well as enforces company policies, practices and procedures.


2. Essential Responsibilities

Sales and Profits.

Develops and implements creative and targeted sales-building strategies for assigned company restaurants to ensure optimal sales and earnings.
Assists in the annual preparation of sales projections, expense budgets, and capital expenditure budgets.
Meets or exceeds budgeted sales in the airport
Maximizes profits and Area by controlling expenses within established budget guidelines.
Identifies, evaluates and responds appropriately to labor efficiency problems.
Monitors restaurant management and employee schedules.
Assists restaurant management in identifying sales growth opportunities in restaurant merchandising and local restaurant marketing ideas.
Executes and follows up on the financial results on a period basis.
Executes and is accountable for all controllable financial results on a period basis according to plan.

Operations and Quality Standards.

Ensure all restaurants meet or exceed Operations and Quality Standards.
Performs visitations of each restaurant/stores on a period basis to ensure each restaurant management staff understands strengths and developmental opportunities as they relate to quality standards and should complete the Action Report for each visit.
Follows up action plan for long forms.
Ensures professional restaurant and team image through rigid adherence to restaurant cleanliness, uniforms, and appearance standards.
Responsible in providing direction to the restaurants/stores management staff with regards to achieving the standard
Carries out any other reasonable duties and responsibilities as assigned

Other tasks related to: Recruiting and Retention, Training, People Development, Employee Relations, Policies and Procedures, Administration (P&L data and reports, other reports as required), Community Involvement

Further details will be discussed during interview

Quyền lợi được hưởng

  • Salary: negotiated
  • Meal card
  • Free parking card
  • Bonus and 13th salary as Company's Policy
  • Accident 24/24 & Health Care Insurance
  • Social Insurance based on negotiated salary
  • To be trained by advanced management courses.
  • Work in professional, dynamic environment

Yêu cầu công việc

  • Mature, Hospitality management Degree.
  • Minimum qualifications needed to perform essential job functions .
  • Having the same position in related industry or 4 -5 stars hotel .
  • Good communication in English and Vietnamese
  • Management and leadership skill, problem solving, delegation, motivation and performance management skills.
  • Previous Food and Beverage experience ideally in a QSR environment
  • Be willing to make an extended commitment to the role
  • Demonstrate understanding of QSR process and procedures
  • Demonstrate sound financial understanding of QSR operation.

Yêu cầu hồ sơ

  • CV
  • Copy of Relevant Degrees & Certificates
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • Cổng D1, tầng 2 ga đi quốc nội, sân bay Đà Nẵng
  • Được thành lập năm 1977 tại Ý, Tập đoàn Autogrill được xem là công ty hàng đầu trong lĩnh vực phục vụ du khách trên toàn thế giới. Công ty TNHH Autogrill VFS F&B được thành lập từ tháng 4 năm 2013, là công ty liên doanh giữa Tập đoàn Autogrill và công ty TNHH Vietnam Food & Beverage Services. Autogrill VFS F&B với tiêu chí mang lại dịch vụ cao cấp nhất cho du khách trên toàn lãnh thổ Việt Nam. Với hơn 1,500 nhân viên, có mặt tại 5 sân bay quốc tế tại Việt Nam, Autogrill VFS F&B đang dần chứng tỏ được vị thế của mình trong lĩnh vực phục vụ du khách. Autogrill đang là đơn vị dẫn đầu trong việc cung cấp dịch vụ ăn uống cho hành khách trên toàn thế giới. Hiện nay, chúng tôi đang có mặt tại hơn 30 quốc gia, phục vụ hơn 900 triệu lượt hành khách mỗi năm. Hiện tại, các Nhà hàng thuộc chuỗi Nhà hàng liên kết Autogrill VFS khu vực sân bay Quốc tế Đà Nẵng đang TUYỂN GẤP các vị trí sau. Nếu bạn có đam mê về ngành dịch vụ, muốn phát triển bản thân, muốn có cơ hội làm việc trong môi trường thân thiện, chuyên nghiệp, một công việc ổn định thì hãy gia nhập vào mái nhà chung của chúng tôi – Autogrill VFS F&B.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu