Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
10558 1

Demi Chef De Partie (Pastry) - Ca phó bếp bánh

  • Đã tuyển xong
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

Job Summary – (Role Summary)
Tóm tắt công việc

• Supports the Section Chef by preparing, presenting, storing and serving a selection of dishes.
• Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as hotel standards and local policies and procedures.

Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities of the role)
Yêu cầu và trách nhiệm công viêc:

• Prepares, cooks, serves and stores the following dishes:
o Appetizers, Savories, Salads and Sandwiches
o Sauces
 hot and cold
o Eggs, Vegetables, Fruit, Rice and Farinaceous Dishes
o Poultry and Game dishes
o Meat dishes
 meat marinades
 carve meats
o Fish and shell fish
 sauces for fish and shell fish
 garnishing techniques and methods of service for fish
o Pastry, cakes and yeast goods
 petits fours
 desserts
o Hot and cold deserts
 Decorate portion and present
o Plates and Terrines
o Chinese Regional Dishes
o Vietnamese Dishes
 Prepares extensive range of regional food, including banquet, festive, and specialty menu items
 Prepares and produces a range of salads
 Prepares soups and stocks
 Prepares chicken, meat, seafood and vegetable dishes
 Prepares regional rice dishes
 Prepares regional noodle dishes
o Asian Desserts
 Produces a range of liquid and solid deserts
 Produces and presents a range of steamed sweet rice based desserts
 Produces baked desserts
o Dim Sum
 Produces sweet and savoury dim sum
 Produces deep fried dim sum
 Produces baked dumpling
 Produces a range of baked desserts
o Buffet Food
 Prepares and presents food for buffets
 Prepares and presents desserts for buffets
 Stores buffet items

• Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers
• Provides direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Kitchen Attendants and Stewards
• Communicates to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information
• Establishes and maintains effective employee working relationships
• Attends and participates in daily briefings and other meetings as scheduled
• Attends and participates in training sessions as scheduled
• Prepares in advance food, beverage, material and equipment needed for the service
• Cleans and re-sets his/her working area
• Implements the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:
o House Rules and Regulation
o Health and Safety
o Grooming
o Quality
o Hygiene and Cleanliness
• Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time

Quyền lợi được hưởng

- Lương tháng 13
- Phí dịch vụ hàng tháng
- Bảo hiểm xã hội, y tế, thất nghiệp
- Thưởng hàng quý
- Thưởng cuối năm

Yêu cầu công việc

2. REQUIRED QUALIFICATIONS/ TRÌNH ĐỘ CHUYÊN MÔN

Required Skills – Kỹ năng yêu cầu
• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
• Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
• Problem solving and training abilities.

Qualifications –Bằng cấp

• Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

Experience – Kinh nghiệm

• 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.
• Type and level of experience required may vary slightly based on size and complexity of operation
Cấp bậc và số năm kinh nghiệm sẽ được yêu cầu xem xét dựa trên quy mô và độ phức tạp của việc phạm vi quản

Yêu cầu hồ sơ

*Hồ sơ gồm: Đơn xin việc, Sơ yếu lý lịch, CMND, 2 ảnh 3x4. hộ khẩu hoặc KT3, giấy khai sinh bản sao, Các bằng cấp có liên quan.
- Bản CV ứng viên ghi rõ quá trình làm việc trước đó.
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 500 - 999
  • 159-163 Thùy Vân, phường Thắng Tam, Tp. Vũng Tàu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam
  • https://www.imperialhotel.vn/
  • Tập đoàn đa ngành sở hữu bởi tư nhân, với các lĩnh vực đầu tư chủ yếu là khách sạn, văn phòng, căn hộ cho thuê, trung tâm thương mại, nhà hàng và tiệc, kinh doanh thương mại,… Ngoài ra còn có Nhà hàng hải sản Lasirena, The Imperial Garden Lounge, The IMPERIAL Business Centre, The Imperial International Hotel College, IMPERIAL Suites Ha Noi, IMPERIAL Premium Care, Toyota and Ford Dealer, and Tiffany Marble Viet Nam,...

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo