Sous Chef - Associates Dining

Hoiana Hotels

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

• Assist Executive Chef and Executive Sous Chef in kitchen operations as necessary.

• Perform all duties of kitchen associates as required.

• Recognize superior quality products, presentations and flavor.

• Maintain food preparation handling and correct storage standards.

• Maintain purchasing, receiving and food storage standards.

• Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations and FSMS Company standard

• Support procedures for Food & Beverage portion and waste controls.

• Follow proper handling and right temperature of all food products.

Quyền lợi được hưởng

  • Competitive salary and packages.
  • Service Charge.
  • Interesting training course provided by hotel and Rosewood group.
  • Professional working environment with international branding.

Yêu cầu công việc

• 2+ years managing a team of culinary
• The ability to demonstrate and execute an exceedingly strong work ethic
• Skills to motivate and develop the culinary on your team
• An appreciation for the people you work with
• Excellent communication skills
• A passion for real, good food

Yêu cầu hồ sơ

Full CV

Sous Chef - Associates Dining

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Bếp Trưởng Bếp Việt Nam 11/11/2020 Thỏa thuận
Bếp Trưởng Bếp Nhật 11/11/2020 Thỏa thuận
Sous Chef 30/10/2020 Thỏa thuận
Bếp Trưởng 15/11/2020 12 - 20 triệu
BẾP TRƯỞNG 30/10/2020 Thỏa thuận
Sous Chef - Associates Dining 30/09/2020 Thỏa thuận
Sous Chef - Associates Dining 30/09/2020 Thỏa thuận
Sous Chef 30/09/2020 Thỏa thuận
Sous Chef 30/09/2020 Thỏa thuận
Chef de Cuisine 30/09/2020 Thỏa thuận
Chef de Cuisine 30/09/2020 Thỏa thuận

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá