Food & Beverage Manager

Cassia Cottage

Quy mô :

Nguyễn Thị Hồng Châu 0297.3848.398 Phòng Hành chính Nhân sự
Tổ 7, Khu Phố, Thị trấn Dương Đông, Huyện Đảo Phú Quốc, Tỉnh Kiên Giang

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

Job Type: Food & Beverage Manager

Reporting Line: Resort Manager / General Manager / Owner

__________________________________________________________________________________

Basic Functions:

Administer the entire food & beverage operation in such a manner as to bring into effect the superior product and service by making the difference in accordance with policies and procedures adopted by the resort.

Duties and Responsibilities:

- Directly responsible for all restaurants, bars, culinary and events areas, ensuring a smooth running, profitable operations within the framework of the hotel.

- Responsible to maintain the overall welfare of our employees by providing them with the training and resources to take care of our guests.

- Developing and enforcing standards, policies and procedures in the food service, restaurants and beverage areas.

- Developing, monitoring and taking corrective action of annual operating budget, via controllable costs, progress reports.

- Attaining high sanitation standards throughout the food and beverage operation by enforcing the Company Sanitation Checklist.

- Establishing and maintaining positive two-way communications with related departments.

- Supporting supervisors and employees with an effective training program to make them aware of the expectations and responsibilities that their position entails.

- Identifying and solving problems in a timely fashion.

- Delegating authority and responsibility to supervisors and employees in a way that the entire food and beverage operation runs smoothly.

- Appraising supervisors’/employees’ performance and using effective coaching and counseling for positive improvement.

- Hiring, developing and retaining quality supervisors/employees.

- Scheduling employees consistent with volume of business and needs.

- Administering management personal action movement and payroll.

- Ensuring that all legal aspects are being fulfilled in regards to control of liquor, beer and wine, sanitation and safety.

- Ensuring all supervisors and employees follow all job safety regulations and all hazards are reported to concerned departments.

- Ensuring that departments are responsible for asset management of all outlet property and facilities.

- Ensuring that departments conduct a maintenance inspection on a monthly basis.

- Responding to guest inquiries or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner.

- Performing any reasonable request made by the management which is not life threatening or against the law.

- Above all, to lead by example through a hands-on approach to motivate our employee to excel.

- Performing other duties as assigned or requested by senior management.

- Keeping the Resort Manager / General Manager / Owners informed on all relevant issues concerning the department and the staff and in doing so, on a daily basis providing knowledge for decisions that benefit team members and guests alike.

- Informing the Resort Manager / General Manager / Owners of all emergencies.

- Representing the hotel and uphold the reputation of the organization, its staff, affiliates and owners within the organization and in public.

- Refreshing menus and services regularly.

- T o maintain quality services.

Quyền lợi được hưởng

  • Mức lương cạnh tranh
  • Được tham gia BHXH theo luật lao động
  • Đồng phục, bữa ăn trong ca miễn phí
  • Hỗ trợ nhà ở , 2 bữa cơm, vé về quê hàng năm cho nhân viên ở xa
  • Lương tháng 13, thưởng tế và nhiều chế độ khác cho nhân viên

Yêu cầu công việc

  • Có kinh nghiệm làm việc 1 năm trở lên.
  • Giao tiếp tiếng anh tốt
  • CV tóm tắt quá trình làm việc (ưu tiên các ứng viên gửi CV bằng tiếng Anh)
  • Sơ yếu lý lịch, xác nhận hạnh kiểm
  • CMND, hộ khẩu photo
  • Giấy khám sức khỏe
  • Bằng cấp có liên quan

Yêu cầu hồ sơ

Vui lòng gửi cho chúng tôi CV của bạn qua email: Gửi email

Số điện thoại: 0297 3848 398

Food & Beverage Manager

Lưu ý: bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính Xem hồ sơ tải lên

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Restaurant Manager 29/11/2020 Thỏa thuận
Guest Relation Manager 29/11/2020 Thỏa thuận
Resort Manager 29/11/2020 Thỏa thuận
Sales Manager 29/11/2020 Thỏa thuận
Front Office Manager 30/09/2020 Thỏa thuận
[Vinpearl Phú Quốc] Tuyển Dụng Giám đốc Ẩm thực (Director of Food & Beverage) 30/09/2020 Thỏa thuận
[Vinpearl Phú Quốc] Tuyển dụng Giám đốc Lưu trú (Director of Rooms) 30/09/2020 Thỏa thuận
[Vinpearl Phú Quốc] Trưởng bộ phận nhân sự 24/08/2020 Thỏa thuận
Resident Manager 20/08/2020 Thỏa thuận
[Vinpearl Phú Quốc] Tuyển dụng TBP Giải trí (Recreation Manager) 31/05/2020 Thỏa thuận
Quản Lý Khu Du Lịch 30/03/2020 12 - 20 triệu

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá

THÔNG TIN LIÊN HỆ

Cassia Cottage

Địa chỉ: Tổ 7, Khu Phố, Thị trấn Dương Đông, Huyện Đảo Phú Quốc, Tỉnh Kiên Giang

Điện thoại: 0907095622

Website: https://cassiacottage.com