F&B Manager/ Trưởng bộ phận ẩm thực

L’Eglise Hanoi Hotel & Spa

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

- Manage all F&B and day-to-day operations within budgeted guidelines and to the highest standards

- Preserve excellent levels of internal and external customer service

- Design exceptional menus, purchase goods and continuously make necessary improvements

- Identify customers needs and respond proactively to all of their concerns

- Lead F&B team by attracting, recruiting, training and appraising talented personnel

- Establish targets, KPI’s, schedules, policies and procedures

- Provide a two way communication and nurture an ownership environment with emphasis in motivation and teamwork

- Comply with all health and safety regulations

- Report on management regarding sales results and productivity

Quyền lợi được hưởng

- Salary committed at least 7800 USD/year

- 13th salary and holiday

- Fully Isurance

- Allowance for lunch, moving...

Yêu cầu công việc

- Minimum of 3 years experience in the same position of 4-star Hotels/ Resorts.

- College Degree or higher in related job field or equivalent certificates/ diplomas.

- Fluent English. Korean or Japanese language are advantage

- Knowledge & Professional Skill in the required field, Leadership & Management Skill, Staff – Motivation Skill, Problem solving Skill, Customer Service Skill, Effective Communication Skill.

Yêu cầu hồ sơ

- Id

- CV

-Certificate qualification

- Portrait photo

Contact to Mr. Hoang - Mobile: 0961 567899 and send CV to this email: Gửi email

F&B Manager/ Trưởng bộ phận ẩm thực

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Không có tin tuyển dụng nào trong gian.

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá