Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
10768 1

Chef De Partie /Tổ trưởng bếp

  • Hạn nộp: 10/08/2023
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Huyện Núi Thành - Quảng Nam
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Vị trí
N/A
Cập nhật
02/08/2023 10:01

Mô tả công việc

Execute all assigned tasks as directed and delegated from his or her Managers.

Assist Executive Chef and Sous Chef with kitchen operations as necessary.

Help Sous Chef to research and test new food products in conjunction with Company initiatives.

Recognize superior quality products, presentations and flavor.

Maintain food preparation handling and correct storage standards.

Maintain purchasing, receiving and food storage standards.

Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations.

Support procedures for Food & Beverage portion and waste controls.

Follow proper handling and right temperature of all food products.

Developing creative customized cakes and baked goods for café, lounge, banquets and weddings

Develops and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.

Actively participates in and leads recruitment and talent development for the division/department, to meet both current and future needs

Operate and maintain all department equipment and report malfunctions.

Be responsible for asset management of all outlet property and facilities.

Actively involved in training the associates on the fundamentals of techniques and excellent plate presentations.

Participate in training associate on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.

Train associates in Safety Procedures and supervise their abilities to follow loss prevention policies to prevent accidents and control costs.

Periodically plan outside associates’ activity to promote teamwork.

Train, coach, and counsel associates in order to reach a satisfactory level of productivity.

Respond to guest inquires or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner

Maintain F&B concepts and Mission standards concerning preparation & presentation.

Carry a monthly self-inspection and make sure the Culinary Department is compliant with the

Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.

Quyền lợi được hưởng

- Competitive salary and benefits as standard

- 16 days annual leave PLUS 11 days public holiday

- 1.5 days off per week

- Accommodation and meals included

- Compulsory insurance according to Vietnamese laws, Accident Insurance 24/7

- Opportunity to develop career path with TUI BLUE – world’s leading leisure hotel brand

- Training courses with great career development opportunities

- Incentives, activities, and benefits as per corporate policy

Yêu cầu công việc

- High School/ and Diploma/Certificate in Culinary & Restaurant, Experience working in Restaurant, Hotel from 1 year or more,

- Hardworking, eager to learn, sociable, long-term commitment with the company.

- Basic communication English

Yêu cầu hồ sơ

- Candidate can apply on hoteljob.vn.

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 1.000 - 4.999
  • Tam Tiến, Núi Thành, Quảng Nam
  • https://www.tui-blue.com
  • • With the TUI Blue Nam Hoi An hotel, TUI Group’s flagship hotel brand will make its debut in Vietnam in March 2020. The brand is set to become the world’s largest leisure hotel brand and increase its portfolio to more than 100 hotels by 2020./ Tui Blue Nam Hội An là một thương hiệu khách sạn nổi tiếng của tập đoàn Tui lần đầu tiên có mặt chính thức tại Việt Nam từ tháng 3 năm 2020. Thương hiệu này sẽ trở thành một thương hiệu khách sạn lớn nhất thế giới và sẽ gia tăng danh mục đầu tư hơn 100 khách sạn từ năm 2020. • TUI Blue targets a modern, lifestyle-oriented audience placing the experience at the core. Its focus is on meeting the individual needs and preferences of adults, families and holidaymakers interested in local culture and authentic experiences. The hotel offering is rounded off by state-of-the-art technology such as the Blue app, the digital holiday assistant, and the Blue Guides, available any time to provide tips and information./ Tui Blue nhắm đến đối tượng khách hiện đại, với một lối sống được trải nghiệm làm giá trị cốt lõi. Trọng tâm là đáp ứng nhu cầu cá nhận cũng như sở thích của người lớn, gia đình và những khách du lịch quan tâm đến giái trị văn hóa địa phương và những trải nghiệm đáng tin cậy. Khách sạn cung cấp các công nghệ tiên tiến, hiện đại như ứng dụng Blue, trợ lý kỳ nghĩ kỷ thuật số và Blue Guide sẵn sang cung cấp những bí quyết nhỏ và thông tin cần thiết. • TUI Blue Nam Hoi An features 318 rooms and is situated in a beachfront location on the fine sandy Tam Tien beach on Vietnam’s central coast. The area which is located between Chu Lai and Danang International Airports is forecasted to become one of the hottest destinations in Vietnam in the next few months./ Tui Blue Nam Hoi An có tổng cộng 318 phòng nằm dọc bên bờ biển Tam Tiến đầy cát trắng thuộc bãi biển Miền Trung Việt Nam. Khu vực này nằm giữa Chu lai và sân bay quốc tế Đà Nẵng được dự báo sẽ trở thành một điểm đến hấp dẫn nhất của Việt Nam trong vài tháng đến. For more information, please visit www.tui-blue.com Vui lòng đến trang web của khách sạn tại địa chỉ www.tui-blue.com để có thêm thông tin.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu