Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
24598 1

Executive Chef

  • Hạn nộp: 31/08/2020
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Thành Phố Hạ Long - Quảng Ninh
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
06/08/2020 14:53

Mô tả công việc

1. To ensure culinary trends with innovative presentation, provide freshest products available, conduct daily briefings with all supervisors, follow up and enforce training plan. Schedule kitchen employees according to business needs. Maintain control of all food related expenses & food cost.

2. To coordinate the fulfilment of the work safety & training, maintain the highest food safety and hygiene standards (HACCP) at all times, implement new buffet design on regular base, and creating new culinary trends , Strive for the highest standards

3. Responsible of the kitchen equipment and machinery’s, coordinates its maintenance & cleaning of all facilities to maintain good working condition. Verify and check the temperatures of walk in coolers and freezers & fridges in each outlet, report and prepare a defect list for the engineering maintenance department (ASAP)

4. To check that the needed materials for the right work of the kitchen are available, assuring its preservation and turnover. Work closely with the Food Storeroom to place the orders to the store on time.

5. To check the correct temperature and follow recipes according to Hotels food safety standards

6. To supervise and work closely according to what is been designed by the food & beverage department

7. To coordinate the preparation of menus for special events, according to what is been communicated by sales / banqueting department.

8. To design the menu’s for their specific restaurants and banquets. To propose the prices to the management, according to cost percentage requirements established by F & B Director

9. To keep a fluent communication with the F&B service staff, in order to reach a good coordination between both departments.

10. Responsible of the kitchen inventory & expenses –wastage-breakage

11. To elaborate of the annual budget of the kitchen.

12. To manage the recruitment, training and development of the staff according to the human resources procedures and the quality guide provided by Sol Meliá.

13. To analyze the quality index and the customer’s comments and to set up corrective actions and improvement plans.

14. To carry out duties and tasks as assigned by the supervisor.

Quyền lợi được hưởng

• Attractive salary and benefits, agreed upon in the interview

• Meal/meal allowance support

• Contribution of social insurance, medical insurance and unemployment insurance according to the labor law.

• Professional working environment

• Opportunity to learn and being promoted

• To be trained to develop the career

Yêu cầu công việc

Organise and set up the Kitchen & Stewarding Department. In charge of the kitchen operation. Supervises the work of all kitchens & Stewarding employees. Sets and maintains all standards, assuring top quality products, directs the overall operation of food production, co-operates well with all kitchen outlets for smooth & efficient, operation, responsable for training & implementing Work Safety, Strict Food Safety & Hygiene standards, elaboration and presentation of all foods contibuting to the profitability of the Food & Beverage Department.

Education and training: A Culinary degree from an international hotel school or completed a formal western style Cooking Apprenticeship

Occupational training (or equivalent)

Languages: Fluently in English

Specific knowledge: Plan & propose effective promotions Banqueting

Food cost control

Unique Buffet set up, Presentation Concepts

Great attitude with colleagues & customers

Yêu cầu hồ sơ

Pre-opening office: The 5th floor - INNSiDE by Melia Halong - Bai Chay - Quang Ninh

Hotline: 083.519.6868 (office hour)

or email: Tin đã hết hạn

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Đường Hạ Long - Phường Bãi Cháy - TP Hạ Long - Tỉnh Quảng Ninh
  • Khách sạn 5 sao INNSiDE by Meliã Halong Bay nằm bên bờ biển Vịnh Hạ Long, được đầu tư xây dựng bởi Công ty cổ phần thương mại và du lịch Hà Thành, được quản lý bởi tập đoàn Melia Hotels Internationals - Tây Ban Nha nổi tiếng thế giới, có nhiều năm kinh nghiệm trong việc quản lý các khách sạn và khu nghỉ dưỡng tiêu chuẩn 5 sao. Khách sạn INNSiDE by Meliã Halong Bay có vị trí đắc địa, tọa lạc ở trung tâm khu du lịch Bãi Cháy, gần khu vui chơi giải trí Sun World và trung tâm thương mại Vườn Đào, giao thông thuận tiện cho việc di chuyển tới các danh lam thắng cảnh của thành phố Hạ Long. Khách sạn INNSiDE by Meliã Halong Bay được các kiến trúc sư nổi tiếng thế giới thiết kế với phong cách hiện đại với 252 phòng nghỉ, cùng các dịch vụ vui chơi giải trí bao gồm Bể bơi vô cực, phòng tập thể dục GYM, các nhà hàng Âu, Á và Khu SPA, massage, xông hơi, đá muối. Khách sạn INNSiDE by Meliã Halong Bay mong muốn mang đến các sản phẩm dịch vụ chất lượng cao, hoàn hảo cho du khách trong và ngoài nước, khẳng định vị thế của thương hiệu du lịch nghỉ dưỡng Việt Nam đẳng cấp quốc tế. Để chuẩn bị cho việc khai trương và đi vào hoạt động kinh doanh, Khách sạn INNSiDE by Meliã Halong Bay có nhu cầu thu hút và tuyển dụng đội ngũ nhân sự với số lượng lớn, có tâm huyết, nỗ lực hết mình để hoàn thành sứ mệnh của mình.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu