Sous Chef
- Hạn nộp: 20/03/2020
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Đà Nẵng, Quảng Nam
Làm theo ca
Resort/ Khu Du lịch
Bếp
Trưởng ca/ Giám sát
19/02/2020 11:55
Mô tả công việc
Monitors and controls the freshness and quality of raw food materials
Verifies food requisition prepared by chef de partie and submits to his superior for approval.
Samples and constantly checks on prepared food and rejects dishes if they are unacceptable.
Liaises with chief steward or restaurant supervisor regarding dishes and complaints.
Maintains a conducive working atmosphere in kitchen and resolves conflict situations.
Periodic duties:
Plans and prepares the duty roster of his kitchen personnel on weekly basis and ensures that manning levels are realistic and at its optimum level.
Implementation of new menus, special food promotions in consultation with immediate superiors.
Conducts on the job training of new menus and upgrading existing skills of immediate subordinates.
Occasional duties:
Prepares food requisition in the absence of the chef de partie.
Handles disciplinary cases when so referred to by chef de partie.
Conducts yearly performance review with his immediate subordinates.
Any other duties which may be assigned from time to time.
Quyền lợi được hưởng
* Attractive salary/ Mức lương thu hút
* Competitive benefit package/ Chế độ phúc lợi cạnh tranh
* Social Insurance, Medical Insurance & Unemployment Insurance/ BHXH, BHYT & BHTN
* 13th month salary/ Lương tháng 13
* 02 weekly days off/ 02 ngày nghỉ hàng tuần
* 03 sets of annually uniform/ 03 bộ đồng phục trên năm
* Duty Meal at Staff Dining Room/ Bữa ăn trong ca làm việc tại Nhà ăn nhân viên
Yêu cầu công việc
* Education: Minimum high school or equivalent and have undergone formal vocational in food preparation.
* Experience:
- Preferably have a kitchen management programs established.
- From two years in a similar position.
* OTHER SKILL REQUIREMENTS
- Must be able to read, write and communication in Vietnam and basic English.
- Must have a very high level of skill in food preparation and able to perform creative culinary food presentation.
- Must be fully conversant in all kitchen terminologies. Must have extensive knowledge of local or Asian or Western cuisines in an international environment and be a good storekeeping and stocktaking experience and procedures.
- Good health, know how to arrange goods.
- Quick, careful.
- Having skills in calculating and counting goods.
- Honest.
- Having a sense of responsibility, able to withstand work pressure
Yêu cầu hồ sơ
Aplly CV online via Hoteljob.vn, or:
Send CV directly to email: Tin đã hết hạn
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô:
- Ha My Trung Block, Dien Duong Ward, Dien Ban Town, Quang Nam Province
- https://www.x2hoian.com
X2 Hoi An is a 5-star Resort, managed by Cross Hotels & Resort, a member of Flight Center Group in Bankok, Thailand and it will be opening soon in June 2020. The tranquil setting of X2 Hoi An on the green banks of the Cổ Cò River offers convenient access to both Hoi An Ancient Town (UNESCO) as well as some of the most beautiful beaches Vietnam has to offer, while being only 30 minutes away from Danang International Airport and just a few minutes from some of the most beautiful beaches of Vietnam. X2 Hoi An is set on a seven hectare plot off on the banks of the Cổ Cò River and featuring 650 metres of river frontage. X2 Hoi An is home to 75 private villas with outdoor pool as well as a hotel with 31 loft units and 56 suites. Excellent facilities such as infinity pool, signature restaurant, bar, playground, gym, spa and organic garden. Almost all units offer river access or views and have been thoughtfully designed to ensure the privacy of residents. Benefiting from positive feng shui energy, X2 Hoi An combines contemporary design and style with world-class amenities. Use of local materials ensure authenticity and durability, further enhancing the natural setting. X2 Hoi An exceeds environmental sustainability standards at every turn. X2 Hoi An là một khu nghỉ dưỡng cao cấp 5 sao, được quản lý bởi Cross Hotels & Resorts, trực thuộc Tập đoàn Flight Center có trụ sở tại Băng Cốc, Thái Lan và sẽ chính thức mở cửa từ tháng 06/2020. Cách sân bay quốc tế Đà Nẵng chỉ 30 phút đường bộ, X2 Hoi An sở hữu vị thế đắc địa dọc theo dòng sông Cổ Cò quanh năm xanh mát. Từ không gian yên bình của khu nghỉ dưỡng, du khách có thể ghé thăm phố cổ Hội An hoặc rảo bước đến những bãi biển dài đẹp nhất Việt Nam, cách đó chỉ khoảng 1km. X2 Hoi An tọa lạc trên mảnh đất 7 hecta, trải dài 650m dọc bờ sông Cổ Cò. X2 Hoi An có 75 biệt thự biệt lập có hồ bơi riêng, một khu khách sạn với 31 phòng thông tầng và 56 phòng cao cấp. Cơ sở vật chất hiện đại như bể bơi “vô cực”, nhà hàng, quán bar, sân chơi, phòng tập, khu spa, vườn sinh thái. Hầu như mọi biệt thự đều có lối đi hoặc quang cảnh nhìn ra sông, và được thiết kế khéo léo để đảm bảo không gian riêng tư cho khách lưu trú. Ngoài việc hưởng lợi từ nguồn năng lượng phong thủy tích cực của thế đất, X2 Hoi An còn kết hợp hài hòa thiết kế đương đại với các tiện ích đạt chuẩn quốc tế. Sử dụng nguyên vật liệu địa phương nhằm đảm bảo tính nguyên bản và bền vững, X2 Hoi An thật sự thỏa mãn được những tiêu chuẩn khắt khe nhất về thân thiện môi trường. Thông tin liên hệ X2 Hoi An: - Địa chỉ: Khối Hà My Trung, Phường Điện Dương, Thị xã Điện Bàn, Tỉnh Quảng Nam - Email: hrm.ha@x2resorts.com
Thông tin liên hệ
- H/R - HRM