Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
- Assist to supervise the service and delivery of menu items in assigned restaurant ensuring a high level of quality and consistency.
RESPONSIBILITIES:
- Assist manager in the outlet’s operation.
- Associate duty roster and station plan.
- Handle of guests complains.
- Check on associate discipline, grooming standards and punctuality.
- Ensure of service standards during operations and also to give training and guidance.
- Check of guests’ satisfaction and proper handling of feedback and follow-up.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES/ KEY COMPETENCIES/ SKILLS:
- Good communication skills.
- Problem solving and training abilities
- Have good understanding about French Food & Beverage.
EDUCATION/ EXPERIENCE/ CERTIFICATES:
- High School or Vocational Certification in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.
- 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.
Yêu cầu hồ sơ
Food & Beverage Captain - French Restaurant
Chức danh | Ngày kết thúc | Mức lương |
---|---|---|
Giám sát nhà hàng | 22/02/2021 | Thỏa thuận |
Giám sát dịch vụ | 30/01/2021 | 8 - 12 triệu |
Supervisor - Hà Nội | 29/01/2021 | Thỏa thuận |
Giám sát Nhà hàng/ Restaurant Supervisor | 30/01/2021 | Thỏa thuận |
Giám Sát Tiệc/ Banquet Supervisor | 30/01/2021 | Thỏa thuận |
Giám sát Nhà hàng Meme bistro | 10/02/2021 | 5 - 8 triệu |
Giám sát nhà hàng | 18/02/2021 | Thỏa thuận |
RESTAURANT SUPERVISOR | 29/01/2021 | Thỏa thuận |
Giám sát nhà hàng (tại các tỉnh miền Bắc) | 15/02/2021 | 8 - 12 triệu |
Giám Sát Nhà Hàng | 10/02/2021 | Thỏa thuận |
Bar Supervisor | 30/01/2021 | Thỏa thuận |
BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY
5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ
Sắp xếp đánh giá