Executive Chef / Bếp trưởng Điều hành
- Hạn nộp: 28/02/2023
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Thành Phố Vũng Tàu - Bà Rịa - Vũng Tàu
Làm theo ca
Bếp
28/02/2023 14:29
Mô tả công việc
General mission
The Executive Chef is administering the entire culinary operation in such a manner as to bring into effect the superior product and service by making the difference in accordance with policies and procedures adopted by the Hotel.
Key areas of accountability:
Star Selection
Training & development
Coaching & performance review
Consistent food quality all F&B outlets & events
Profit optimisation
Health and safety
Reporting & Administration
Outcomes to be achieved - In this position, you are accountable to achieve the outcomes listed below:
Star Selection
• All stars selected meet the essential requirements of the employee specifications for their position
Training & development
• Stars passing probation period have been trained in all essential tasks as per self-leadership assessment form
• Training plans for all stars are prepared, implemented and regularly updated
• A sufficient number of certified OJS skills trainers are available in each outlet to implement the training plans
• Star performers and high potentials have access to further professional and personal development training as per training plan
• An active talent spotting program is in place to support succession planning and career growth for shining stars.
Coaching & performance review
• All stars complete a self-leadership review and attend a formal performance review before the end of their probation
• On job performance is regularly observed and assessed informally. Good performance is acknowledged, poor performance is coached
Consistent food quality in all F&B outlets & events
• Outlet food concepts are documented, implemented and monitored.
• All recipes are followed strictly according to the approved standard
• All kitchen stars demonstrate the Fusion Suites VT service behaviours at every point of contact
• The Sequences of Service (SOS’) are consistently applied in all outlets and events
• Preparation and presentation of food is of consistent high quality and following the resorts approved recipes
• Any service recovery issues are reported, investigated and corrective action is taken
• Guest satisfaction and feedback is actively obtained and used to enhance the guest experience
Profit Optimisation
• Budgeted revenue figures for each outlet are achieved
• Expenses are in line with the budget
• Departmental PNL’s are analysed monthly and opportunities for profit optimisation are created and implemented
• Food wastage is kept to a minimum and does not affect the departmental profit
• Menu engineering tools are in place and menus are updated regularly
• Menu are created and new dishes are developed to consciously optimize profit
Other duties are performed as assigned by the Management
Quyền lợi được hưởng
- 8-10 days off/month
- Full social Insurance, private accident and healthcare
- 14 AL/year
Yêu cầu công việc
Yêu cầu hồ sơ
Email: Tin đã hết hạn
Phone Number: 0254 625 7272
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô:
- 2 Trương Công Định, Phường 2, Thành phố Vũng Tầu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Vietnam
Được thiết kế dành cho đối tượng khách năng động, Fusion Suites Vũng Tàu là một điểm đến lý tưởng của thành phố biển. Điểm đặc biệt là khách sạn bao gồm các hạng phòng và căn hộ rộng rãi, cùng với những hồ bơi trên cao từ tầng 10 trở lên để ngắm thành phố và biển xanh mênh mông, dịch vụ chăm sóc sức khỏe đặc trưng của Fusion. Sự trải nghiệm mỗi ngày với liệu trình spa thư giãn mà không phải trả thêm phí, những lựa chọn ẩm thực đặc sắc cùng với sự thân thiện của đội ngũ Fusionistas sẽ mang đến cho du khách một kỳ nghỉ khó quên nơi thành phố biển. Chỉ cách Sài Gòn 100 km và chưa đầy 2 tiếng di chuyển bằng đường cao tốc hoặc tàu cao tốc, Vũng Tàu luôn là sự lựa chọn được nghĩ đến đầu tiên cho chuyến du lịch đầy ngẫu hứng.
Thông tin liên hệ
- Nhân sự