Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
23114 1

Head Chef (Thai nationality in Vietnam)

  • Hạn nộp: 30/08/2020
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận 1 - TP HCM
Giờ làm việc
Ca đêm
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
20/08/2020 11:03

Mô tả công việc

  • Direct kitchen operations, including food preparation, cooking, and cleanup;
  • Inspect raw and cooked food items to guarantee that the highest quality products are prepared and served to customers;
  • Comply with nutrition and sanitation regulations and safety standards;
  • Plan orders of equipment or ingredients according to identified shortages;
  • Make sure that all kitchen and wait staff adhere to food safety and hygiene regulations to ensure a clean and sanitary kitchen;
  • Maintain kitchen equipment; schedule repairs and additional maintenance as needed;
  • Assign tasks; supervise chefs and cooks in the preparation and presentation of food;
  • Recruit, hire, and train chefs, cooks, and kitchen staff;
  • Maintain records of payroll and attendance;
  • Collaborate with the general manager and owner to align kitchen operations with the overarching goals of the establishment;
  • Resolve issues as they arise so that customers continue to receive their orders in a timely manner.

Quyền lợi được hưởng

  • Report to: Operation Director
  • Salary range: Negotiable
  • Other allowances: Parking, Meal and other benefits
  • Working time: 48 hours/ week
  • Uniform, social insurance according to VietNam law

Yêu cầu công việc

  • Degree in Culinary science or related certificate or associate degree in culinary arts preferred;
  • Proven 2-4 experience as significant experience as a chef in Thailand; in addition to experience as a sous chef or line cook and at least 1 year working experience in Viet Nam;
  • Exceptional proven ability of kitchen management;
  • Good understanding of useful computer programs (MS Office, restaurant management software, etc.);
  • Outstanding cooking skills and up-to-date with culinary trends and optimized kitchen processes;
  • A deep understanding of ingredients and produce; Credentials in health and safety training;
  • The capacity to work under extreme pressure;
  • Excellent leadership and management;
  • The ability to delegate tasks.

Yêu cầu hồ sơ

Ứng viên vui lòng nộp CV trực tiếp trên bài đăng tại hoteljob.vn hoặc qua địa chỉ email: Tin đã hết hạn

Phòng Nhân sự sẽ chủ động liên hệ phỏng vấn.

Ưu tiên ứng viên nộp CV bằng tiếng Anh.


Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • 208 Nguyễn Trãi, Phạm Ngũ Lão, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • http://hypeasia.com.vn
  • Được thành lập từ 2014, HypeAsia được xây dựng bởi tập thể những chuyên gia hàng đầu trong lĩnh vực dịch vụ giải trí, ẩm thực với nhiều năm kinh nghiệm làm việc tại Việt Nam và quốc tế. Là những người đứng đằng sau thành công của Commas Singapore, Octo Tapas Restobar, The Penthouse Saigon, The Breakfast Club Hanoi và gần đây là GodMother Bake & Brunch, BamBam Bar, Commas Club.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu