Commis/ Nhân viên phụ bếp

Hôtel Perle d'Orient Cat Ba - MGallery Collection

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

Main Responsibilities

• Maintain a proper usage of food supply without wastage

• Cook the guest dishes upon order receiving

• Prepare all food supply need for a proper mise en place of his assigned section

• Aware of the hotel fire and safety and emergency procedures

• Good knowledge of food service techniques and menu contents

• Contributes and works as a team in the general operations of the kitchen(s), offering to assist fellow colleagues

when required

• Ensuring cleanliness of his section at all time

• Maintains a professional and friendly attitude towards guests during contact

• Ensures a clean, professional appearance according to hotel grooming standards

• Ensures that mise-en-place is completed prior to service

• Ensures that food quality and standards are maintained at all times when preparing for restaurant and banquet functions

Quyền lợi được hưởng

- 5 Working days or 48 hrs per week / Làm việc 05 ngày hoặc 48 giờ một tuần.

- 100% salary of probation contract plus service charge / 100% lương thử viêc và phí dịch vụ hàng tháng

- Meal on duty in Hotel Staff canteen / Ăn bữa theo ca.

- Accomodation in Staff Hotel / Chỗ ở tại khách sạn nhân viên

- Transportation by Hotel / Đưa đón bởi khách sạn

- Uniform / Được cung cấp đồng phục.

- Accor's Bienvenue program / Chương trình phúc lơị nhân viên Accor

Yêu cầu công việc

At least 1 year experience as a commis in international hotels

Yêu cầu hồ sơ

Please send your resume to email: Gửi email

or contact to phone number: Ms Hường- 0982412324 ( 8.30AM-6PM)

Commis/ Nhân viên phụ bếp

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá