Executive Sous Chef ( Casual Contract)

Pullman Danang Beach Resort

Quy mô :

Phòng nhân sự Không liên hệ Số 101 Đường Võ Nguyên Giáp, Quận Ngũ Hành Sơn, Thành phố Đà Nẵng, Việt Nam

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

"• Hands-on role overseeing the resort's entire food production, applying the organisational structure, techniques and quality points defined by the Director of Food and Beverage.

• This role will oversee, train, develop and organise all kitchen staff.

 •The Executive Sous Chef has responsibility to manage the operation, costs and productivity of all kitchens

• Responsible for smooth and efficient production of all food, overseeing hygiene, food handling, temperature control, freshness and taste / quality and consistency of all dishes served. Organise kitchen teams to meet all deadlines and business demands 

• Greet and welcome all guests, and ensure all kitchen staff interact positively with guests they encounter at every opportunity

 • Ordering of all ingredients and operating stock, maintaining stock at appropriate levels, supervise preparation quantities and methods to and reduce wastage and spoilage 

• Deeply involved in menu development and dish / concept creation for the resort's F&B operation"

• Manage the timely and organised production of all food, meeting all function and service deadlines and keeping all buffet top-up waiting times and a-la-carte waiting times to a minimum.

• Check and re-stock all mis-en-place after each service period, and ensure this is also done by all chefs on all sections

• Check upcoming events, organises staffing 

• Passes on information as necessary to other colleagues and departments (service, front office, chefs, stewards, sales, purchasing etc) and to other members of the department

• Control the wastage, misuse, spoilage and unauthorised use of all food and ingredients, reduce leftovers, and minimise production for slow service periods

Quyền lợi được hưởng

- Working day is based on hotel operation and request 

- Uniform & Duty meal provided by hotel

-Opportunity to work in a dynamic and professional environment 

- Insurances as per law

Yêu cầu công việc

 Similar to this position in 5 star hotels

Yêu cầu hồ sơ

- C.V shall be in English 

Executive Sous Chef ( Casual Contract)

Lưu ý: bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính Xem hồ sơ tải lên

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
[Vinpearl Condotel Đà Nẵng] Tuyển dụng Bếp trưởng bếp Lạnh 28/01/2021 20 - 30 triệu
Nhân viên tạp vụ bếp 28/02/2021 3 - 5 triệu
Executive Sous Chef ( Casual Contract) 30/01/2021 Thỏa thuận
Bếp trưởng sân Gôn tại Đà Nẵng 28/02/2021 Thỏa thuận
Pastry Chef 29/01/2021 Thỏa thuận
Executive Sous Chef 25/01/2021 30 - 40 triệu
Bếp Trưởng 28/02/2021 Thỏa thuận
BẾP PHÓ – SOUS CHEF 08/02/2021 Thỏa thuận
Executive Chef (Vietnamese talents only) 31/01/2021 Thỏa thuận
QUẢN LÝ BỘ PHẬN BẾP 15/01/2021 Thỏa thuận
Vietnamese Chef de Cuisine (Bếp trưởng bếp Việt) 15/01/2021 Thỏa thuận

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá

THÔNG TIN LIÊN HỆ

Pullman Danang Beach Resort

Địa chỉ: Số 101 Đường Võ Nguyên Giáp, Quận Ngũ Hành Sơn, Thành phố Đà Nẵng, Việt Nam

Điện thoại: Không liên hệ

Website: www.pullman-danang.com/vn/