Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
25891 1

Executive Chef

  • Hạn nộp: 30/10/2020
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
2
Nơi làm việc
Huyện Phú Quốc - Kiên Giang
Giờ làm việc
Khác
Loại hình
Resort/ Khu Du lịch
Ngành nghề
Bếp
Vị trí
Nhân viên
Cập nhật
21/12/2020 21:31

Mô tả công việc

1. Responsible for professional staffing within the limits of the staffing guide.

2. Controls costs in aspects to purchasing, storing, production, waste etc.

3. Constantly creates new products and maintains high standards.

4. Ensures adherence to minimum standards.

5. Consults and advises the banquet manager in regard to banquet activities.

6. Works closely with F&B cost controller in regard to food cost, storing, issuing etc.

7. Liaises with Purchasing Manager in regard to purchases of high quality products.

8. Prepares standard recipes for all menu items

9. Meets with banquet office daily in regard to banquet activities and requirements.

10. Supervises receiving of food items with an emphasis on quality checking.

11. Sets up training programme for all kitchen personnel and teaches constantly.

12. Sets up training programme for receiving personnel.

13. Inspects storerooms, refrigerators and freezers daily to ensure no waste.

14. Enforces established policies and procedures

15. Is well informed of the local health codes.

16. Ensures professional performances through:

- Inspects cooks in regard to food preparation.

- Checks on portion sizes according to standard recipes.

- Check on food garnishes

- Constantly teaches cooks in the fine points of cooking.

- Tests food for taste

- Evaluates overall performance.

17. Maintains and checks all records, reports and other administrative work.

Quyền lợi được hưởng

Comparative salary package

Yêu cầu công việc

1. Certificate in related field.

2. Minimum 2 years in similar position in International hotels.

3. Strong administrative skills, along with excellent communication and negotiation skills.

4. Detailed knowledge of working practices of Kitchen.

5. Computer literate.

Yêu cầu hồ sơ

nộp hồ sơ trực tiếp hoặc gửi qua email
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 25 - 99
  • LÔ 68, đường Suối mây, Xã Dương Tơ, Huyện Phú Quốc, Kiên Giang, Việt Nam
  • SIENA RESORT AND SPA

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu