Quản lý Nhà hàng

SAJANG BBQ - KOREAN RESTAURANT (pre-opening)

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

- Supervise the day to day operation of the restaurant, including staffing, equipment, sales and costs.

- Lead and direct the entire F&B team and establish operational standard. Maintain and control establishing standard.

- Have a good knowledge and skills of food, cocktail, wine menus and liquor,...

- Oversee the preparation, presentation, and service of food and beverage product to ensure the highest quality at all time.

- Make frequent suggestions to Board of Management in reference to improve the operation, F&B promotions, cost control and profitability.

- Establish control procedures for reconciliation of cashiering before and after service according to the accountant requested.

- Response to guest complaints, requests or inquiries regarding food and services; and immediately take all required corrective measures.

- Suggest new ideas to increase sales and add value to our guests.

- Recommend disciplinarily and reward action violation or outstanding performance.

-Successfully promote and publicise the brand

-Nurture a positive working environment and lead by example

- Perform other duties if assigned.

Quyền lợi được hưởng

- Attractive Salary and Incentives and 13th month salary

- Lunch offer, bonus for birthday, 8/3, Independent day and so on

- Social and health insurance, unemployment insurance follow Vietnam law.

- Professional and dynamic working environment with high chance of promotion.

Yêu cầu công việc

-Proven working experience as restaurant manager, experience in 5 Stars hotels or fine dining restaurants is a plus.

-Demonstrated experience in customer service management

-Extensive food and wine knowledge

-Proficiency in English & Vietnamese

- Computer literacy and familiarity with restaurant management software

- Strong leadership, motivational and people skills

-Acute financial management skills

-Culinary school diploma or BS degree in Business Administration

Yêu cầu hồ sơ

CV tiếng Anh hoặc tiếng Việt: ghi rõ địa điểm ứng tuyển.

- Sơ yếu lí lịch có xác nhận của chính quyền địa phương (Không quá 6 tháng).

- Giấy khai sinh (Bản sao).

- Sổ hộ khẩu (Bản công chứng).

- CMND (Bản công chứng).

- Bằng cấp liên quan (bản công chứng)

- Giấy khám sức khỏe (Theo thông tư 14 của BYT).

- 4 ảnh 3x4

(Chỉ yêu cầu hoàn thiện đầy đủ HS khi được nhận vào làm việc tại công ty)

Quản lý Nhà hàng

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
Quản lý Nhà hàng 30/10/2020 12 - 20 triệu
Captain Bartender 17/07/2020 Thỏa thuận
Chinese Restaurant Manager (Experience in Chinese Restaurant) 30/05/2020 Thỏa thuận
French Restaurant Manager (Experience in French Restaurant) 30/05/2020 Thỏa thuận
Bar Manager/ Assistant Bar Manager 30/04/2020 Thỏa thuận
Bar Manager/ Quản lý Bar 31/03/2020 12 - 20 triệu
QUẢN LÝ VÙNG 29/02/2020 12 - 20 triệu
Quản lý nhà hàng 29/02/2020 5 - 8 triệu
Quản lý Bar+ Karaoke 28/01/2020 12 - 20 triệu
Quản lý Café + Karaoke 28/01/2020 20 - 30 triệu
Phó Quản lý Bar+ Karaoke 28/01/2020 12 - 20 triệu

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá