Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
25939 1

Quản lý Nhà hàng

  • Hạn nộp: 30/10/2020
  • Mức lương: 12 - 20 triệu

Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

- Supervise the day to day operation of the restaurant, including staffing, equipment, sales and costs.

- Lead and direct the entire F&B team and establish operational standard. Maintain and control establishing standard.

- Have a good knowledge and skills of food, cocktail, wine menus and liquor,...

- Oversee the preparation, presentation, and service of food and beverage product to ensure the highest quality at all time.

- Make frequent suggestions to Board of Management in reference to improve the operation, F&B promotions, cost control and profitability.

- Establish control procedures for reconciliation of cashiering before and after service according to the accountant requested.

- Response to guest complaints, requests or inquiries regarding food and services; and immediately take all required corrective measures.

- Suggest new ideas to increase sales and add value to our guests.

- Recommend disciplinarily and reward action violation or outstanding performance.

-Successfully promote and publicise the brand

-Nurture a positive working environment and lead by example

- Perform other duties if assigned.

Quyền lợi được hưởng

- Attractive Salary and Incentives and 13th month salary

- Lunch offer, bonus for birthday, 8/3, Independent day and so on

- Social and health insurance, unemployment insurance follow Vietnam law.

- Professional and dynamic working environment with high chance of promotion.

Yêu cầu công việc

-Proven working experience as restaurant manager, experience in 5 Stars hotels or fine dining restaurants is a plus.

-Demonstrated experience in customer service management

-Extensive food and wine knowledge

-Proficiency in English & Vietnamese

- Computer literacy and familiarity with restaurant management software

- Strong leadership, motivational and people skills

-Acute financial management skills

-Culinary school diploma or BS degree in Business Administration

Yêu cầu hồ sơ

CV tiếng Anh hoặc tiếng Việt: ghi rõ địa điểm ứng tuyển.

- Sơ yếu lí lịch có xác nhận của chính quyền địa phương (Không quá 6 tháng).

- Giấy khai sinh (Bản sao).

- Sổ hộ khẩu (Bản công chứng).

- CMND (Bản công chứng).

- Bằng cấp liên quan (bản công chứng)

- Giấy khám sức khỏe (Theo thông tư 14 của BYT).

- 4 ảnh 3x4

(Chỉ yêu cầu hoàn thiện đầy đủ HS khi được nhận vào làm việc tại công ty)

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • 23 PHAN ĐÌNH PHÙNG, P. QUÁN THÁNH, Q. BA ĐÌNH, HÀ NỘI
  • SAJANG BBQ - KOREAN RESTAURANT

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo