Executive Sous Chef
- Đã tuyển xong
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Quận Hoàn Kiếm - Hà Nội
Làm theo ca
Bếp
19/09/2024 14:05
Mô tả công việc
- Assist the Executive Chef in menu compilation and possess an in depth knowledge of the full menu; initiate new recipe/ produce to enhance guest satisfaction;
- Supervise service ensuring food preparation, presentation & taste are compliant with restaurant standards before serving;
- Lead and inspire the brigade to ensure the kitchen runs smoothly at all times;
- Ensure the freshness and hygience of food; ensure merchandise is of sufficient quality and quantity up to the restaurant demand and function forecasts;
- Running of the kitchen on a day to day basis in the absence of the Executive Chef;
- Train, coach and develop a successful and enthusiastic team of associates, and motivate staff members to maintain an efficient job performance;
- Adhere to all fire and safety regulations, make sure the hygiene and food safety standards are met in all stages of food preparation;
- Maintain Food safety and hygiene (HACCP) in working place all the time.
Quyền lợi được hưởng
- Service charge bonus payable on monthly basic;
- Social insurance according to the Law, extra 24/7 insurance;
- 2/9 bonus, 13th month salary bonus, performance bonus;
- Annual salary review;
- 12 annual leave per year;
- Duty meal and parking provided;
- Annual health check-up, annual holiday trip with team.
Yêu cầu công việc
• Formal training in Culinary Arts, candidate who had been trained by well-known international culinary school is preferable;
• At least three (3) years of previous experience working in a similar role in the modern Western and Vietnamese kitchen;
• Expat or Vietnamese young talent with extremely creativity in developing menu and food garnish;
• Passion for culinary and comprehensive knowledge of fine food, wine, services;
• Excellent communications skills, ability to communicate in English or French is an advantage;
• Good management skills;
• Good knowledge of purchasing, ordering, receiving, food costing and inventory procedures;
• High responsibility, honesty, carefulness;
• Ability to work in split shift and flexible hours: evenings, weekends and holidays.
Yêu cầu hồ sơ
Số điện thoại liên hệ: 024.3934 0888 - ext: 3042
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô: 100 - 499
- Press Club Building, 12 Phố Lý Đạo Thành, Hoàn Kiếm, Hà Nội, Vietnam
Press Club (Trung tâm Dịch vụ Báo chí) là doanh nghiệp liên doanh được thành lập từ tháng 10 năm 1997, có trụ sở là một tòa nhà thương mại 7 tầng mang phong cách kiến trúc Pháp cổ tọa lạc tại trung tâm thủ đô Hà Nội. Press Club cung cấp những gian hàng và văn phòng cho thuê hạng A với các khách hàng lớn như Regus, Omega và Starbuck. Đặc biệt, với lịch sử phát triển hơn 20 năm qua, Press Club được ghi nhận là một địa điểm lý tưởng để tổ chức hội thảo, sự kiện và là nơi thưởng thức tinh hoa ẩm thực nước Pháp. Chúng tôi sở hữu một phòng họp thiết kế lịch lãm có sức chứa 200 khách, một nhà hàng sang trọng mang tên La Table du Chef chuyên phục vụ thực đơn của bếp trưởng 2* Michelin, và quán bar La Plume với không gian vừa hiện đại, vừa ấm cúng, mang đến những trải nghiệm thú vị từ các loại cocktail độc đáo nhất. Đội ngũ Press Club gồm hơn 100 nhân viên, những con người năng động, hài hước và có niềm đam mê đặc biệt với ngành dịch vụ, với ẩm thực - đồ uống. Chúng tôi đang tìm kiếm những bạn trẻ tràn đầy nhiệt huyết, có đam mê với ẩm thực cao cấp, để cùng chúng tôi sáng tạo, đổi mới và phát triển Press Club.
Thông tin liên hệ
- Ms Hương - Phòng Nhân sự - HR