Chef de partie Asian/ Vietnamese cuisine

ODK Mikazuki VietNam Company Limited

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

• Oversees the food preparation, production and implementation of menus which are designed to deliver innovative, safe food and does so by meeting market / guest needs and falls within budgeted guidelines.

• Maintains Health and safety standards in the kitchen

• Be responsible for the cost effective management of the Asian kitchen team to maximize Food and Beverage profitability

• Ensure food standards, preparation, presentation and cooking techniques are established and monitored to meet Hotel Standard guidelines and maintained at that level. Work with the Asian kitchen teams and take corrective action where appropriate, and within company guidelines, if standards are not met.

• Ensure the highest possible standard of hygiene

• Establish on-going On Job Training Programs within the Asian Kitchen to meet Service Standards.

• Induct new staff into the team in the first weeks of their employment following guidelines. Ensure that all staff under your control carry out their duties in accordance with the Service Standards and Procedures Manuals.

Quyền lợi được hưởng

• Attractive salary and benefits

• Service charge as per Company’s policy

• 13th month salary

• Good opportunity for learning and development

• 12 annual leaves

• 8 days off per month

• Duty meal, uniform and parking provided by Company

• Yearly company Outing trip

• Insurances as per law

• Other benefits will be shared in the interview

Yêu cầu công việc

• Good communication in both Vietnamese and English.

• Experience in a 5* hotel/ Resort is a plus

Experience with Asian and Vietnamese cuisine

Yêu cầu hồ sơ

- Gửi trực tiếp tới địa chỉ: Phòng Nhân sự, Khu nghỉ dưỡng Danang-Mikazuki Japanese Resort &Spa, Khu Du lịch Xuân Thiều, Đường Nguyễn Tất Thành, Phường Hòa Hiệp Nam, Liên Chiểu, Đà Nẵng.

Điện thoại: 02363 774 555 – 0901 046 838 – 0913 308 117- 0912 174 154

Chef de partie Asian/ Vietnamese cuisine

Chức danh Ngày kết thúc Mức lương
SOUS CHEF (BẾP PHÓ) 31/12/2020 Thỏa thuận
Demi Chef Western 31/10/2020 Thỏa thuận
Chef de Partie Cold 31/10/2020 Thỏa thuận
Demi Chef De Partie 30/09/2020 Thỏa thuận
Chef De Partie - Pastry 30/09/2020 Thỏa thuận
Nhân Viên Bếp Chính 31/07/2020 Thỏa thuận
Giám sát Bộ phận Bếp nhà hàng thịt nướng BBQ Hanatei (Japanese Kitchen Supervisor) - GRANDVRIO CITY DANANG 30/06/2020 Thỏa thuận
Tuyển gấp- Bếp chính- Hadana Boutique Da Nang hotel 30/06/2020 Thỏa thuận
Bếp phó điều hành/ Sous chef 30/06/2020 Thỏa thuận
PASTRY BAKERY/ BẾP TRƯỞNG BẾP BÁNH 30/06/2020 Thỏa thuận
Bếp phó - Gấp 28/05/2020 Thỏa thuận

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá