Bếp Phó (Món Việt)
- Hạn nộp: 31/03/2021
- Mức lương: 12 - 20 triệu
Thông tin cơ bản
2
Quận 1 - TP HCM
Làm theo ca
Bếp
02/03/2021 16:36
Mô tả công việc
- Exhibits creative recipes and developing talents by personally performing tasks while leading the staff in preparing quality and consistent dishes for all areas
- Works to continually improve guest and employee satisfaction while maintaining the operating budget
- Leads development and training of team to improve results while maintaining standards
- Must ensure sanitation and food standards are achieved
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary, tips, service charge
- Annual leave
- Insurance
- Progressive career path
Yêu cầu công việc
- Over 1 years’ experience in service industry related work, hospitality sector and/or operations
- Experience in a 5-star hotel , preferably with pre-opening experience is ideal
- Clear, confident in all means of communications
- Self-motivated, proactive, and takes initiative
- Demonstrates self-esteem, self-management, integrity and honesty
- Passionate about customer service and serving others
- Hospitable and empathic listener
- Multi-tasker; manages time and prioritizes effectively
- Thoughtful, observant, creative in delivering guest satisfaction
- Process-oriented, detail-minded, organized
- Accountable, responsible, reliable
- Able to stay calm and positive under pressure
- Thrives in fast-paced, changing environment and shows agility
- Analytically minded, decisive, creative and thoughtful problem-solving
- Resilient to adversity, adaptable to change
- Embraces Vietnamese identity and builds loyalty for the future
- Embraces diverse cultures and being a team player
- Embraces and drives “F&B” personalization, brand and culture
Yêu cầu hồ sơ
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô: 25 - 99
- 57 Nguyễn Du, Bến Nghé, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam
- https://www.irususaigon.com
The Eight Four Collective là 1 tập đoàn hướng tới phát triển và đầu tư các dự án phong cách ẩm thực độc nhất và độc đáo tại Việt Nam. Với hơn 10 năm trong lĩnh vực nhà hàng khách sạn, mục tiêu của chúng tôi là thiết lập một chuẩn mực mới về ẩm thực, dịch vụ và trải nghiệm không gian thông qua một danh mục đa dạng từ các khu nghỉ dưỡng cao cấp, nhà hàng, quán bar đẳng cấp thế giới. Ngoài ra, chúng tôi còn cung cấp nền tảng quản lý và đầu tư đầy đủ dịch vụ cho các nhu cầu phát triển F & B. Tại Eight Four Collective, chúng tôi luôn cháy bỏng với niềm đam mê phát triển 1 cách sáng tạo nhất cho ngành khách sạn và ẩm thực Việt Nam đưa lên 1 tầm cao mới.
Thông tin liên hệ
- HR - Quản Lý