Chef De Cuisine (All-day-dining restaurant)
- Hạn nộp: 29/03/2023
- Mức lương: 30 - 40 triệu
Thông tin cơ bản
1
Quận Nam Từ Liêm - Hà Nội
Làm theo ca
Khách sạn/ Khu căn hộ
Bếp
28/03/2023 09:41
Mô tả công việc
• Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
• Participate in the planning and costing of menus• Develop and write standard recipes
• Develop new dishes and products
• Ensure that outstanding culinary technical skills are maintained
• Assist with organizing special events and special food promotions
• Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets, and current trends and make recommendations for appropriate adjustments to kitchen operations accordingly
• Maintain a hygienic kitchen
• Clean the kitchen and equipment
• Maintain personal hygiene
• Supervise and Training of assigned employees
• Works with Executive Chef in manpower planning and management needs
• Works with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget
Quyền lợi được hưởng
• 100% salary plus service charge and local social insurance contribution in probation period
• Opportunity to work with a great team of people and career growth in the world’s largest luxury hotel brand
• Opportunity to join international training & development programs and cross training programs
• 2 OFF days/ week
• Delicious and nutritious meal at Hotel’s Social Café
• Sleeping Lounge for Employee
• Laundered uniform provided by Hotel
• Pre-employment health check and annual health check
• Birthday gift and Allowances on other personal special events
• Recognition program with valuable gifts
• Summer vacation and many team building activities
• Rooms and F&B services employee rate worldwide at 5,900 IHG Hotels and Resorts
• Unlimited Food & Beverage discount at Hotel
• Free parking
• Other benefits according to Hotel’s policy
Yêu cầu công việc
• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
• Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
• Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
Qualifications:
• Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Experience:
• 5-year experience in Supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.
Yêu cầu hồ sơ
- To apply, please send your CV or Application form to: Tin đã hết hạn
- Download Application Form here: bit.ly/ICLM72_ApplicationForm
- Telephone: (For Recruitment only): 024 3275 3464
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô:
- Keangnam Hanoi Landmark Tower, Plot E6 Cau Giay New Urban Area, Me Tri Ward, Nam Tu Liem District, Hanoi, Vietnam
- https://landmark72.intercontinental.com/
Tọa lạc tại tòa tháp Hanoi Landmark72, InterContinental Hanoi Landmark72 là khách sạn năm sao cao nhất Việt Nam với 359 phòng nghỉ cao cấp, sang trọng, tất cả đều có tầm nhìn tuyệt đẹp ra toàn cảnh Hà Nội. Được thiết kế dựa trên ý tưởng nghệ thuật độc đáo, các nhà hàng và quán Bar trong khách sạn hứa hẹn là điểm đến hấp dẫn để thư giãn ở độ cao tới 300m. Ngoài ra, khu vực hội nghị với diện tích 3000m2, bao gồm phòng tiệc lớn với sức chứa hơn 1000 người là một địa điểm lý tưởng cho mọi sự kiện. Bên cạnh đó, tại tập đoàn IHG, chúng tôi luôn tâm niệm con người là tài sản quan trọng nhất và là trung tâm của mọi quyết định. Cam kết của chúng tôi tới mọi thành viên trong đội ngũ là mang tới môi trường làm việc lý tưởng nhất để gây dựng và phát triển sự nghiệp. Vì vậy, dù bạn là ai, sở thích của bạn là gì, hãy mang trọn vẹn niềm đam mê đó tới IHG và bạn sẽ có không gian được là chính mình tại chính nơi làm việc.
Thông tin liên hệ
- Human Resources Department