Pastry Commis
- Hạn nộp: 05/06/2025
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
Mô tả công việc
1. Prepare quality pastry items such as breakfast items, desserts, breads,… following recipes and yield guides, according to hotel’s and the Pastry Chef/ Executive Chef’s standards.
2. Checks the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met. Ensure excellent quality throughout the dessert offerings.
3. Maintain complete knowledge of correct maintenance and use of equipment; use equipment and tools only as intended, properly and safely.
4. Maintains cleanliness and organization in all work areas.
5. Minimize waste and maintain controls to attain forecasted food cost.
6. Maintain and strictly abide by government’s sanitation/health regulations and hotel requirement
7. Encourages and builds mutual trust, respect, and cooperation among team members.
8. Must possess a positive attitude and have the ability to work with a variety of people and in cooperation with co-workers efficiently and effectively
9. Carry out any other duties as required by the Pastry Chef.
1. Chuẩn bị các loại bánh phục vụ buffet, alacarte, tiệc nhằm đảm bảo tính chinh xác về định lượng, chất lượng, các trình bày món bánh theo tiêu chuẩn quy định của khách sạn và của Trưởng bếp Bánh.
2. Sắp xếp và bảo quản các loại bánh đã làm
3. Theo dõi, kiểm tra và bảo quản các loại dụng cụ máy móc làm bánh, tủ nóng/lạnh, lò bếp.
4. Giữ gìn nơi làm việc sạch sẽ, vệ sinh khu vực làm việc đúng tiêu chuẩn vệ sinh
5. Kiểm soát chi phí hiệu quả tránh thất thoát, lãng phí.
6. Thực hiện tất cả quy định về vệ sinh an toàn thực phẩm và các quy định của Công ty.
7. Hợp tác chặt chẽ với các BP trong Bếp.
8. Xây dựng mối quan hệ tốt đẹp với các nhân viên trong bộ phận và với các bộ phận khác.
9 Thực hiện các công việc khác khi được Trưởng bếp bánh yêu cầu.
Quyền lợi được hưởng
- Working in a dynamic, professional environment with many opportunities for career development
Làm việc trong môi trường chuyên nghiệp và năng động với các cơ hội phát triển nghề nghiệp.
Yêu cầu công việc
At least a high school diploma, bakery and food hygience knowledge
Experience as a pastry commis in 4-5 star hotels/resorts is a priority.
Interpersonal, communication and customer-service skills.
Ít nhất tốt nghiệp THPT, có kiến thức làm bánh và vệ sinh an toàn thực phẩm.
Kinh nghiệm làm bánh ở các nhà hàng 4- 5 sao là lợi thế.
Có kỹ năng giao tiếp và chăm sóc khách hàng.
Yêu cầu hồ sơ
Hình thức nộp hồ sơ: (Tiếng Việt và Tiếng Anh)
1. Gửi trực tiếp về địa chỉ: 170 Võ Nguyên Giáp, Quận Sơn Trà, Đà Nẵng
2.Gửi CV về địa chỉ email tuyển dụng của Khách sạn
Nộp hồ sơ ứng tuyển
Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
Quy mô:
170 Võ Nguyên Giáp, Phước Mỹ, Sơn Trà, Đà Nẵng, Vietnam
-
-
https://https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-da-nang or https://www.facebook.com/profile.php?id=100082192295318
A 5-Star Beach-Front Hotel with International Services - Where Scandinavian Style blends with the enchanting beauty of My Khe Beach and the poetic charm of Son Tra Peninsula. Located in a prime location on Vo Nguyen Giap golden avenue – the most hectic street in Da Nang, guests can easily access the city’s famous tourist attractions or enjoy swimming in the blue sea just a few steps from the Hotel. Radisson Hotel Danang provides high-class stay services with fully equipped rooms belonging to a variety of room types to help meet all visitors’ needs and preferences. With the “Yes I can” spirit, Radisson Hotel Danang brings the most exquisite quality, service, and perfect harmony every time you travel.
Thông tin liên hệ
-
Human Resources Dept. - HRM
-