Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
11453 1

Food and Beverage Manager

  • Hạn nộp: 31/03/2024
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Thành Phố Vũng Tàu - Bà Rịa - Vũng Tàu
Giờ làm việc
Khác
Ngành nghề
Ẩm thực
Cập nhật
26/03/2024 13:21

Mô tả công việc

Assist the Director of F&B to manage the food and beverage operations of the hotel to ensure the achievement of high standard quality of food and beverage product, guest services, employee satisfaction and achievement of departmental revenue and profit goals.

Adhere to local regulations concerning FSMS / HACCP, health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.

Assist in supervising the function of all Food and Beverage employees, facilities, sales and costs, to ensure maximum departmental profit is achieved

Controls and analyses, on an on-going basis, in order to optimize the following:

Quality levels of product and service

Guest satisfaction

Merchandising and marketing

Operating costs

Sanitation and cleanliness (hygiene)

Outlet Maintenance

Coordinates and supervise the preparation, presentation and service of food products to ensure the highest quality at all times

Establishes and maintains effective employee relations

Assist in coordinating pricing and preparation of menus, beverage and wine lists by taking into consideration such factors as:

Local requirements

Market needs

Competition

Trends

Recipes

Potential costs

Availability of Food and Beverage products

Merchandising and promotions.

Coordinates to determine the minimum and maximum Food and Beverage par stocks and Food and Beverage items in accordance with quality and quantity standards

Daily and weekly Food and Beverage meetings relating to, but not limited to, the following:

Overall Food and Beverage financial results and profitability

Projected business

Operations results and problems

Changes in procedures

New management policies

Quality improvement

Sales improvement

Productivity improvement

Attends all other meetings as required by the administrative calendar

Keeps and up-to-date standard recipe file for all Food and Beverage items to include:

Sales history

Sales mix

Actual costs

Potential costs

Par stock

Production time

Assist in implementing a daily, weekly and monthly checklist for all Food and Beverage departments. Ensures proper follow-up to attain maximum quality and efficiency

Keeps aware of trends, systems, practices and equipment in Food and Beverage preparation and service in the hotel and restaurant field through trade literature and actual visits

Interacts with individuals outside the hotel including, but not limited to, clients, suppliers, government officials, competitors and other members of the local community

Assist Outlet Manager on manpower planning and management needs

Involve in the preparation and management of the Department’s budget

Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time

Quyền lợi được hưởng

- Môi trường làm việc dân chủ, hiện đại, chuyên nghiệp, có cơ hội thăng tiến và ổn định lâu dài.

- Được đóng BHXH, BHYT, BHTN theo quy định của nhà nước.

- Được hưởng chế độ chăm sóc sức khỏe toàn diện.

- Được hưởng các quyền lợi khác theo chính sách của công ty

Yêu cầu công việc

Work Experience

•Bachelor’s Degree or Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.

•3 years related experience, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experience.

•Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

Yêu cầu hồ sơ

- Nộp hồ sơ ứng tuyển trên Hoteljob.vn

- Hoặc Hồ sơ gửi - Khách sạn Pullman Vung Tau -15 Thi Sách ,P. Thắng Tam, TP Vũng Tàu.

Telephone : 0901 609 604 (Ms. Duyen) Ext : 5605 or hotline : 0937005405 (Ms. Trang)

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • 15 Đường Thi Sách, phường Thắng Tam, Thành phố Vũng Tầu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam
  • https://PULLMANHOTELS.COM – ACCORHOTELS.COM
  • Khách sạn Pullman Vũng Tàu có 356 phòng với thiết kế đương đại mang hơi thở của nhịp sống thành phố biển sáng tạo và sống động, trong khi vẫn mang đến cho du khách trải nghiệm “bleisure” – sự cân bằng hoàn hảo giữa công việc và nghỉ ngơi. Hệ thống Trung tâm hội nghị, hội thảo với diện tích hơn 2321 mét vuông, gồm 2 phòng đại tiệc cùng 4 phòng họp với trang thiết bị mới nhất, có sức chứa đến 1200 khách. Du khách cũng có thể gặp gỡ, giải trí hay thư giãn khi thưởng thức các nét ẩm thực riêng biệt và hấp dẫn tại Nhà hàng Riviera với thực đơn tự chọn đẳng cấp quốc tế, Corniche Ultra Lounge với các món ăn nhẹ Tapas hay trải nghiệm các thức uống thú vị tại các Quầy Bar Lobby hay Quầy Bar tại Khu vực Bể bơi. Phòng tập Fit Lounge mở cửa 24/7 và hồ bơi ngoài trời tràn ngập ánh sáng cùng nhiều tiện nghi mang các nét riêng biệt của Pullman như Welcomer, đệm gường Signature Pullman, Connectivity Lounge , tiêu chí Co-Meeting chắc chắn sẽ làm hài lòng các du khách.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu