Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Khảo sát ý kiến khách hàng về giao diện mới của Hoteljob.vn: Tại đây

1140 400
11864 1

Executive Chef Expat (Bếp trưởng )

  • Hạn nộp: 30/09/2022
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Huyện Hoà Vang - Đà Nẵng
Giờ làm việc
Khác
Cập nhật
29/09/2022 08:51

Mô tả công việc

Manages all functions of the Food Production and Stewarding operations to achieve the optimum departmental profit.

Manages all functions of the Food Production and Stewarding operations to achieve the optimum quality level of food production and sanitation.

Oversees special events and special food promotions.

Makes recipes and maintains up-dated and accurate costing of all dishes prepared and sold in the Food and Beverage operation

Develops and writes standard recipes Develops new dishes and products.

Takes steps to ensure that outstanding culinary technical skills are maintained.

Maintains comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets and current trends and make appropriate adjustments to kitchen operations accordingly.

Controls and analyzes, on an on-going basis, the level of the following:

O Sales.

O Costs.

O Issuing of food.

O Quality and presentation of food products.

o Condition and cleanliness of facilities and equipment.

o Guest satisfaction.

o Marketing.

Develops with the Training Manager training plans, develops training material in accordance with Accor guidelines and implements training plans for the Food Production employees and other Food and Beverage employees.

Develops with the Director of Food and Beverage popular menus offering guests value for money in accordance with Accor guidelines

Plans and organizes with the Director of Food and Beverage successful Food and Beverage activities in the hotel and overseas

Attends and participates to other meetings as required by the administrative calendar

Keeps an up-dated Hotel Policies and Procedures file and up-dated files on the following Food Production matters:

o Recipes

o Finance

o Standards.

o Personnel and Training

o Outlets

o Promotions.

o Meetings

o Projects

o Material and Equipment

o Miscellaneous

Sets Food Production and Stewarding goals and develops strategies, procedures and policies

Determines with the Finance Director the minimum and maximum stocks of all food, material and equipment Sets standards of all food and equipment purchases in accordance with Accor guidelines

Monitors local competitors and compare their operation with the hotel Food and Beverage operation

Works with Human Resources on manpower planning and management needs

Works with Financial Controller in the preparation and management of the Department’s budget.

Quyền lợi được hưởng

- Professional working environment / Môi trường làm việc chuyên nghiệp

- Opportunity to access variety of training programs conducted by the Hotel & Group / Cơ hội tiếp cận đa dạng các chương trình đào tạo do Khách sạn & Tập đoàn tiến hành

- Free shuttle from Da Nang city / Xe đưa đón từ trung tâm TP Đà Nẵng.

Allowance

Off 1.5 days/ week

Insurrance Suncare

Yêu cầu công việc

-Degree or Diploma in Culinary Skills or related field.

-5 years experience as a chef, with at least 1 year in a supervisory capacity, or an equivalent combination of education and experience

Yêu cầu hồ sơ

Should you feel interested in the opportunity, please send your resume to email: Nộp hồ sơ

Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • An Son hamlet, Hoa Ninh commune, Hoa Vang district, Da Nang city
  • www.accorhotels.com/www.mercure-danang-banahills-french-village.com
  • MERCURE – A Brand of ACCORHOTELS GROUP, the leading hotel management group all over the world. Hotel with individuality, passion for service and committed to quality and guest satisfaction. Mercure – Một thương hiệu của tập đoàn quản lý khách sạn hàng đầu thế giới - Accorhotels. Khách sạn với cá tính, với niềm đam mê và cam kết về chất lượng dịch vụ cũng như sự hài lòng của khách hàng. Join Mercure Danang French Village Bana Hills – Join a team of warm and friendly professionals who will share the love for Hospitality! Gia nhập Mercure Danang French Village Bana Hills – Gia nhập đội ngũ những nhân viên thân thiện,ấm áp, chuyên nghiệp – Những con người sẵn sàng chia sẻ tình yêu đối với ngành dịch vụ Khách sạn!

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu